Hoe Bestanden Van Schijf Naar Schijf Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Bestanden Van Schijf Naar Schijf Te Verplaatsen
Hoe Bestanden Van Schijf Naar Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe Bestanden Van Schijf Naar Schijf Te Verplaatsen

Video: Hoe Bestanden Van Schijf Naar Schijf Te Verplaatsen
Video: Persoonlijke bestanden verplaatsen 2024, April
Anonim

Het komt vaak voor dat u bestanden van de ene schijfpartitie naar de andere moet verplaatsen, bijvoorbeeld als u het systeem opnieuw gaat installeren, of als dit gedeelte van de harde schijf gewoon geen vrije ruimte meer heeft. U kunt een gemakkelijke manier gebruiken om bestanden van de ene schijf naar de andere te verplaatsen met behulp van de gebruikelijke Verkenner en met behulp van het Total Commander-programma.

Hoe bestanden van schijf naar schijf te verplaatsen
Hoe bestanden van schijf naar schijf te verplaatsen

Noodzakelijk

Computer, speciaal programma

instructies:

Stap 1

Een bestand van naar schijf verplaatsen met Verkenner. Open het gedeelte "Deze computer" en controleer de hoeveelheid vrije ruimte op uw schijven. Selecteer hiervoor de schijf en kijk in het menu aan de linkerkant.

Stap 2

Bepaal de schijf en de plaats erop waar u het bestand wilt verplaatsen en open het in een nieuw venster.

Stap 3

Selecteer de bestanden die u naar een ander station wilt overbrengen. Als er meerdere bestanden op verschillende plaatsen in de map staan, gebruik dan de Ctrl-toets. Haak de geselecteerde bestanden met de rechtermuisknop en sleep ze naar het venster van een andere schijf. Wanneer u de toets loslaat, verschijnt het menu. Selecteer daarin "Verplaatsen".

Stap 4

De bestanden zullen naar de schijf worden verplaatst.

Stap 5

Bestanden verplaatsen met de bestandsbeheerder Total Commander. Start het programma en open in twee vensters van het programma de sectie waarnaar en waaruit u het bestand wilt verplaatsen.

Stap 6

Selecteer het te verplaatsen bestand. Als er meerdere zijn, gebruik dan de Ctrl-toets. De bestanden die moeten worden gemarkeerd, worden roze gemarkeerd. Gebruik de rechtermuisknop om het bestand te deselecteren. Druk op de F6-toets.

Stap 7

Vink het vakje aan naast "NTFS-machtigingen kopiëren" en klik op OK. Het bewegen begint.

Aanbevolen: