Hoe Mms Van Computer Naar Mobiel Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Mms Van Computer Naar Mobiel Te Verzenden
Hoe Mms Van Computer Naar Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Mobiel Te Verzenden

Video: Hoe Mms Van Computer Naar Mobiel Te Verzenden
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, Mei
Anonim

Als je vaak telefonisch berichten verstuurt, dan ben je waarschijnlijk helemaal niet blij met de beperkte mogelijkheden om berichten te typen. Het is niet altijd handig om foto's via mms die op de computer staan te versturen - ze moeten immers nog gekopieerd worden naar de telefoon. Om het versturen van SMS- en MMS-berichten te vergemakkelijken, heeft MTS een speciaal programma voor haar klanten ontwikkeld.

Hoe mms van computer naar mobiel te verzenden
Hoe mms van computer naar mobiel te verzenden

instructies:

Stap 1

Ga naar de site www.mts.ru in de sectie "Berichten". Zoek de link naar de pagina "SMS / MMS vanaf pc" en volg deze. Lees de beschrijving van het programma en let op de kosten van het versturen van berichten.

Stap 2

Download het programma door op de bijgevoegde link te klikken. Installeer de applicatie op uw computer. Als tijdens het installatieproces het bericht "Microsoft AppLocale is vereist om het SMS / MMS-programma vanaf de computer te laten werken", accepteer dan de voorgestelde wijziging en installeer de vereiste applicatie. Tijdens het installatieproces moet u uw computer opnieuw opstarten.

Stap 3

Nadat de installatie is voltooid, voert u het programma uit om berichten te verzenden met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad, als het niet automatisch is gestart bij het opstarten van het systeem. Doorloop de registratieprocedure - op deze manier bevestigt u uw toestemming voor het afschrijven van geld van uw mobiele telefoonrekening (u geeft het nummer op tijdens de registratie) voor de verzonden berichten.

Stap 4

Stuur een testbericht. Klik op de knop "Nieuwe MMC" en vul de vereiste velden in. Het verzenden van een bericht duurt seconden. Stuur de eerste MMS naar uw nummer om de werking van het programma te controleren. Zorg ervoor dat u correct geld van uw rekening heeft afgeschreven voor het verzenden van een bericht.

Aanbevolen: