Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Mobiel?

Inhoudsopgave:

Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Mobiel?
Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Mobiel?

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Mobiel?

Video: Hoe Stuur Je Gratis Sms Van Computer Naar Mobiel?
Video: Send free sms to zong, telenor, warid,jazz,ufone 100% working 2024, Mei
Anonim

Tegenwoordig zijn er veel diensten op internet waarmee gebruikers gratis sms-berichten kunnen verzenden naar nummers van mobiele operators.

Hoe stuur je gratis sms van computer naar mobiel?
Hoe stuur je gratis sms van computer naar mobiel?

Noodzakelijk

Internettoegang, clientprogramma

instructies:

Stap 1

Zoek een dienst. Om een dienst te vinden die de mogelijkheid biedt om gratis sms-berichten te verzenden, moet u de hulp van zoekmachines gebruiken. Voer in het aanvraagveld "Gratis sms" in, wacht vervolgens tot het einde van de zoekopdracht en begin met het analyseren van de resultaten. Sommige diensten verplichten de gebruiker zich te registreren voordat de gratis sms-dienst voor hem beschikbaar komt. Na een paar minuten te hebben doorgebracht, kunt u een service vinden die geen vervelende registratie met zich meebrengt.

Stap 2

Sommige gratis berichtenservices beperken het aantal ingevoerde tekens. Er is hier een klein trucje. Als uw bericht kort is, kunt u het in het Russisch schrijven (maximaal 64 tekens). Als uw bericht lang is, kunt u de toetsenbordindeling wijzigen en het bericht in het Latijn typen, u bent beperkt tot 360 tekens.

Stap 3

U kunt ook gratis berichten versturen via programma's als ICQ en Mail. Agent. Er zijn ook beperkingen op het invoeren van tekens en het interval tussen het verzenden van sms-berichten. Als u een bericht naar een willekeurig nummer wilt verzenden, moet u het toevoegen aan uw algemene lijst met contactpersonen. Om dit te doen, selecteert u in het menu van de klant het item "Contact toevoegen voor oproepen en sms" en voert u zijn gegevens in het vereiste veld in.

Stap 4

Naast alle bovenstaande methoden, kunt u ook gratis sms'en vanaf de officiële websites van mobiele operators. Om dit te doen, moet u de juiste bronnen bezoeken, waar u, volgens de verstrekte instructies, gratis sms-berichten kunt verzenden.

Aanbevolen: