Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Een Telefoon Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Een Telefoon Te Verzenden
Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Een Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Een Telefoon Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Een Telefoon Te Verzenden
Video: Smartphoneles Android: Bellen en smsen (les 6) 2024, April
Anonim

Soms komt het voor dat het nodig is om een sms-bericht te sturen, maar het saldo op de telefoonrekening laat dit niet toe. In dit geval is alles wat nodig is een computer en een geldige internetverbinding. Met internet kun je sms'en naar bijna elk nummer, ongeacht de mobiele provider waaraan het is gekoppeld.

Hoe een sms van een computer naar een telefoon te verzenden
Hoe een sms van een computer naar een telefoon te verzenden

instructies:

Stap 1

Als u de operator kent die het telefoonnummer van uw geadresseerde verstrekt, zoek dan zijn officiële website op internet met behulp van zoekmachines zoals yandex.ru of google.com. Ga naar de startpagina en zoek het formulier voor het verzenden van sms op de sitemap, of gebruik de zoekfunctie op de site om het te vinden. Voer in het ontvangerveld het nummer in waarnaar je een sms wilt sturen en typ de berichttekst in het tekstveld. Houd er rekening mee dat de meeste operators een limiet hebben voor het verzenden van sms-berichten van 160 tekens in het Latijn en 60 tekens in het Cyrillisch. U moet ook de tekens van de verificatieafbeelding in een speciaal veld invoeren. Klik daarna op de knop "verzenden".

Stap 2

U kunt ook gebruik maken van de diensten van een van de messengers - icq of mail.agent. Beide programma's ondersteunen gratis sms-verzending binnen de Russische Federatie, evenals de GOS-landen. Om van deze mogelijkheid gebruik te maken, downloadt u de installatiemodule van respectievelijk de officiële website icq.com of mail.ru, registreert u zich en voert u het programma in met de gebruikersnaam en het wachtwoord die tijdens de registratie zijn opgegeven. Met deze programma's kunt u sms'en zonder verificatietekens in te voeren, maar ze hebben een tekenlimiet, zoals in de vorige stap, evenals een limiet op het aantal sms'jes dat per minuut wordt verzonden.

Stap 3

Gebruik gespecialiseerde sites die sms-verzenddiensten aanbieden. Gebruik een zoekmachine om deze sites te vinden en selecteer degene met de meest positieve recensies. Selecteer de operator die het nummer van uw geadresseerde bedient en voer vervolgens de sms-tekst en symbolen van de verificatieafbeelding in de daarvoor bestemde velden in. Deze methode is een fallback, omdat deze niet zulke garanties biedt voor het verzenden van een bericht als de vorige twee.

Aanbevolen: