Hoe U Gratis Sms En Mms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe U Gratis Sms En Mms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden
Hoe U Gratis Sms En Mms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Sms En Mms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden

Video: Hoe U Gratis Sms En Mms Van Computer Naar Telefoon Kunt Verzenden
Video: How to send SMS from a Computer to any Mobile Number ? 2024, April
Anonim

Soms moet je gewoon een sms of mms sturen, maar heb je geen mobiele telefoon bij de hand of staat het saldo op nul. In dit geval is het niet overbodig om te weten hoe u gratis sms of mms van computer naar telefoon kunt verzenden.

Hoe u gratis sms en mms van computer naar telefoon kunt verzenden
Hoe u gratis sms en mms van computer naar telefoon kunt verzenden

Hoe u gratis sms en mms kunt verzenden met een speciaal programma

Deze methode vereist geen speciale kennis. Dankzij het gratis iSendSMS-programma kun je gratis sms'en en mms'en vanaf je computer. Dit programma ondersteunt mobiele operators in Rusland en andere landen. Er zijn veel voordelen aan het verzenden van tekst- en multimediaberichten via een computer:

- u kunt gratis sms'en en mms'en;

- bijna elke computergebruiker kan SMS en MMS verzenden vanaf een computer, hiervoor hoeft u geen speciale kennis en speciale vaardigheden te hebben;

- het is handig om op het toetsenbord van de computer te typen.

Hoe de gratis iSendSMS-software te installeren

image
image

U moet het programma-archief downloaden en op het bestand klikken, er verschijnt een standaard installatievenster.

Dan gaan we traditioneel akkoord met de voorwaarden van de licentieovereenkomst en selecteren we de map waarin het programma wordt geïnstalleerd. Nu kunt u, als u wilt, een map maken in het menu Start. Een snelkoppeling op het bureaublad maken.

Het programma is volledig in het Russisch. Het programmamenu is intuïtief; wanneer u de cursor over een element beweegt, verschijnt onmiddellijk de bijbehorende prompt. Het programma is heel gemakkelijk te gebruiken.

Let bij het verzenden van MMS op de grootte van de afbeelding. Het programma verzendt mogelijk geen erg grote bestanden.

Belangrijk! Wanneer u MMS verzendt, moet u ten minste één letter in het tekstveld plaatsen, anders wordt het multimediabericht niet verzonden.

Hier is een handig programma waarmee u gratis SMS en MMS van uw computer naar uw mobiele telefoon kunt verzenden.

Hoe sms je gratis via de website van een mobiele operator

Dit is een heel eenvoudige manier. U moet zich registreren op de website van uw mobiele provider. Op de officiële website van het bedrijf is er ook een functie van gratis sms-verzending. Toegegeven, deze methode heeft zijn nadelen: gratis berichten worden alleen binnen het netwerk verzonden, als een sms naar een aantal van een andere operator wordt verzonden, wordt er geld van de rekening gehaald en is het aantal tekens strikt beperkt.

Hoe verstuur je gratis sms met mailinglijsten

Dit is een meer tijdrovende methode in vergelijking met alle andere, maar als je eraan gewend bent, kun je deze functie later gemakkelijk gebruiken.

U moet een e-mailservice vinden die sms-mailing ondersteunt en zich registreren.

Nu het kantoor is binnengekomen, is het mogelijk om berichten naar de nummers van verschillende operators te sturen in het formaat: "telefoonnummer @ internetadres van de provider".

Deze methode heeft één onmiskenbaar voordeel dat niet beschikbaar is op andere services. Met een anonieme mailbox kunt u anonieme berichten versturen.

Het is waar dat sommige operators het distributie-algoritme op elk moment kunnen wijzigen, dus deze methode werkt mogelijk niet.

Aanbevolen: