Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Kazachstan Te Verzenden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Kazachstan Te Verzenden
Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Kazachstan Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Kazachstan Te Verzenden

Video: Hoe Een Sms Van Een Computer Naar Kazachstan Te Verzenden
Video: How to Mail Merge in Word, Excel u0026 Outlook 2024, April
Anonim

Onze vrienden en familieleden wonen niet altijd naast ons. Telefonische communicatie is in dergelijke gevallen niet goedkoop, maar internet biedt uitkomst. Als uw vrienden of familieleden in Kazachstan zijn, kunt u ze eenvoudig vanaf uw computer een gratis bericht naar hun telefoon sturen.

Hoe een sms van een computer naar Kazachstan te verzenden
Hoe een sms van een computer naar Kazachstan te verzenden

Het is nodig

  • - het internet
  • - nummer en operator van de abonnee

instructies:

Stap 1

Ontdek de naam van de mobiele operator van de abonnee. Dit is nodig om vervolgens de juiste bron te selecteren voor het verzenden van het bericht. U kunt de mobiele operator in Kazachstan bijvoorbeeld hier vinden: https://www.kody.su/check-tel. Houd er rekening mee dat op deze bron het nummer wordt ingevoerd zonder tekens. Het begint voor het gewenste land gewoon met het cijfer 7. Via internet kun je voor vier operators: Kcell, NeoGSM, Beeline en Altel gratis een bericht naar je mobiel in Kazachstan sturen.

Stap 2

Selecteer de gewenste operator. U krijgt een link naar de officiële pagina op internet, van waaruit u gegarandeerd een bericht kunt verzenden. Voor sommige sites is registratie vereist.

Stap 3

Voer het telefoonnummer van de abonnee in. Sommige operators voeren automatisch de landcode in internationaal formaat in, evenals de abonneecode. U hoeft alleen uw mobiele telefoonnummer op te geven.

Stap 4

Schrijf uw bericht en let daarbij goed op het aantal tekens dat in omgekeerde volgorde wordt geteld. Je komt niet verder dan de toegestane grenzen, dus denk goed na over de tekst. Vergeet niet het bericht te ondertekenen als u geen registratie op de site heeft. Berichten van geregistreerde gebruikers worden namens de afzender verzonden. Ook is het mogelijke aantal tekens voor hen twee keer zoveel als voor sitebezoekers.

Stap 5

Als je een bericht in je moedertaal hebt getypt en de telefoon van de abonnee ondersteunt het Cyrillische alfabet niet, vink dan het vakje aan naast het bericht 'Transliteratie uitvoeren'. Dan komt de sms naar de abonnee, geschreven in Latijnse letters.

Stap 6

Zorg ervoor dat u de code invoert die in de afbeelding wordt weergegeven - door deze actie bevestigt u dat u een echt persoon bent. Als de cijfers moeilijk te zien zijn, ververs dan de afbeelding. Stuur een bericht.

Aanbevolen: