Hoe De Beveiligingscode Te Achterhalen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Te Achterhalen?
Hoe De Beveiligingscode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Achterhalen?

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Achterhalen?
Video: Technopolis: We proberen de code te achterhalen 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons van Nokia hebben, net als andere merken, een beveiligingscode om te voorkomen dat een vreemde de telefoon gebruikt. Als u de code echter vergeet, is er een speciaal hulpprogramma waarmee u de beveiligingscode kunt verwijderen om deze in te schakelen.

Hoe de beveiligingscode te achterhalen?
Hoe de beveiligingscode te achterhalen?

Noodzakelijk

Mbro USB Nokia Tools Lite-programma

instructies:

Stap 1

Download Mbro USB Nokia Tools Lite van internet. U kunt een link vinden om dit programma te downloaden via elke zoekmachine - voer de naam in en druk op enter, en volg dan de aangeboden links. Het is ook te vinden op softodrom.ru. Controleer de gedownloade bestanden met een antivirusprogramma, anders loopt u het risico een virus op uw computer te introduceren. Wanneer een bestand wordt geüpload, moet er doorgaans een automatische volledige scan van het bestand plaatsvinden op schadelijke code of bestanden.

Stap 2

Pak de gedownloade bestanden uit en start het programma. Dergelijke software moet worden geïnstalleerd in de systeemmap van de lokale schijf. Het hoofdvenster van het programma bestaat uit een berichtweergavegebied en bedieningselementen aan de rechterkant. Verbind uw telefoon met uw pc door PC Suite-modus te selecteren. Gebruik hiervoor een miniUSB-kabel.

Stap 3

Zoek het item Beveiligingscode en klik erop. Het programma geeft informatie over de telefoon weer en in de onderste regel, na de woorden Beveiligingscode (nieuwe positie), wordt de beveiligingscode van uw telefoon aangegeven. Controleer de ontvangen code door een combinatie van cijfers in de telefoon in te voeren. Deze methode zou moeten werken voor alle Nokia BB5-telefoons. Verwijder nu deze code in je telefoon of stel zo'n code in die je zeker niet vergeet/

Stap 4

Als je een telefoon van een ander model hebt, probeer dan een soortgelijk programma te vinden via een zoekmachine. U kunt de beveiligingscode misschien niet zien, maar u kunt waarschijnlijk een hulpprogramma vinden om de code van een mobiele telefoon te verwijderen. Er zijn ook enkele telefoonmodellen waarop het onmogelijk is om beveiligingscodes te bekijken. Om dergelijke problemen op te lossen, moet u uw telefoon naar een gespecialiseerd centrum brengen waar ze worden gerepareerd of naar een verkoopcentrum, aangezien consultants in veel gevallen helpen om dergelijke problemen het hoofd te bieden.

Aanbevolen: