Hoe De Beveiligingscode Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Te Herstellen
Hoe De Beveiligingscode Te Herstellen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Herstellen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Herstellen
Video: Hoe veilig te maken met behulp van Cardboard 2024, Mei
Anonim

De beveiligingscode die in mobiele telefoons is ingesteld, is een hulpmiddel dat ongeautoriseerde toegang tot de bronnen van uw telefoon voorkomt. Bovendien moet deze code worden ingevoerd om bepaalde handelingen met de telefoon uit te voeren. Als u de code plotseling vergeet, kunt u deze herstellen. Laten we eens kijken naar deze situatie met het merk Nokia als voorbeeld.

Hoe de beveiligingscode te herstellen
Hoe de beveiligingscode te herstellen

Noodzakelijk

instructies voor de telefoon

instructies:

Stap 1

U kunt proberen de standaard beveiligingscode in te voeren die is ingesteld door de fabrikant van een bepaald mobiel apparaat. Dit werkt niet alleen met Nokia-telefoons. Dit is dus standaard de code 0000, 12345 of vergelijkbare combinaties.

Stap 2

Houd er rekening mee dat een beveiligingscode, in tegenstelling tot een pincode, een onbeperkt aantal keren kan worden ingevoerd zonder dat u bang hoeft te zijn dat de telefoon wordt vergrendeld. Deze optie is echter alleen relevant als u de beveiligingscode nooit hebt gewijzigd.

Stap 3

U kunt de instructies voor de telefoon gebruiken om in het item "Beveiliging" te zien welke code standaard door de fabrikant is ingesteld. Als er geen handleiding is, download deze dan van de officiële website van de fabrikant van uw telefoon. U kunt ook kijken op andere gespecialiseerde sites.

Stap 4

Mogelijk moet u een beveiligingscode invoeren om een bepaald bestand op uw mobiele apparaat te beschermen, de instellingen terug te zetten naar de fabrieksinstellingen of andere bewerkingen met betrekking tot telefoonbediening uit te voeren. Wees daarom serieus met het kiezen van een beveiligingswachtwoord - probeer niet triviaal te zijn, maar tegelijkertijd, zodat u het zelf snel kunt onthouden.

Stap 5

Als u het wachtwoord nog steeds niet weet, ga dan met uw mobiele apparaat naar het servicecentrum - specialisten zorgen ervoor dat de code opnieuw wordt ingesteld. In zeldzame gevallen wordt dit probleem opgelost door de mobiele telefoon te laten knipperen. In dit geval moet u echter het juiste programma kiezen dat bij uw telefoonmodel past.

Stap 6

Het is beter om niet het risico te nemen om zelf te flitsen. Vertrouw deze operatie toe aan de specialisten van het servicecentrum, anders kan het gebeuren dat u nog steeds contact met hen moet opnemen om de schade te herstellen die het knipperen had kunnen veroorzaken.

Stap 7

Er zijn programma's die speciaal zijn gemaakt om wachtwoorden te raden. Hoe ze werken: je voert de cijfers in die deel zouden kunnen uitmaken van de beveiligingscode die je bent vergeten, en het programma genereert automatisch mogelijke combinaties met hun deelname. Toegegeven, dit kan een bepaalde (mogelijk lange) tijd in beslag nemen. Wanneer u echter naar de resultaten gaat kijken, herinnert u zich het wachtwoord misschien snel.

Aanbevolen: