Hoe De Beveiligingscode Te Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Te Ontgrendelen
Hoe De Beveiligingscode Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Ontgrendelen

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Ontgrendelen
Video: How to unlock SIM card Locked by pin code 2024, Mei
Anonim

De beveiligingscode wordt gebruikt om het verlies van belangrijke gegevens door diefstal of verlies van uw telefoon te voorkomen. Wijs de beveiligingscode van de telefoon en de simkaart toe, afhankelijk van de code die u moet ontgrendelen, moet u de volgende stappen uitvoeren.

Hoe de beveiligingscode te ontgrendelen
Hoe de beveiligingscode te ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Is je simkaart geblokkeerd, dan heb je een plastic verpakking nodig van de simkaart waarvan je deze na aankoop hebt verwijderd. Er moeten pin- en pukcodes op worden geschreven. Als u de pincode bent vergeten, voer deze dan in met de eerste die op de verpakking staat. Als je de pincode al drie keer hebt ingevoerd en de simkaart is geblokkeerd, voer dan de pukcode in. In geval van storing dient u contact op te nemen met het kantoor van de operator waarmee u verbonden was om de simkaart te vervangen. Houd er rekening mee dat om de rechten op de simkaart te verifiëren, u uw paspoort of de eigenaar van de simkaart moet meenemen als deze niet op u is geregistreerd.

Stap 2

Als u uw telefoon vergrendelt, neemt u contact op met de fabrikant van uw telefoon voor een ontgrendelingscode. Deze code kan zowel de telefoon ontgrendelen door de firmware te resetten, d.w.z. door al uw gegevens te wissen en uw telefoon terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, kunt u eenvoudig alle wachtwoorden opnieuw instellen. Wees voorzichtig bij het gebruik van deze codes als u niet alle persoonlijke gegevens op uw telefoon wilt verliezen.

Stap 3

Gebruik een knipperende telefoon. Synchroniseer uw telefoon met uw computer via een datakabel. Installeer vooraf alle benodigde stuurprogramma's op uw computer. Gebruik een zoekmachine om de fabrieksfirmware voor uw telefoonmodel te vinden, evenals knipperende software. Houd er rekening mee dat door te knipperen al uw persoonlijke gegevens worden gewist en voer deze bewerking alleen uit als u zeker bent van uw capaciteiten.

Stap 4

Als u twijfelt aan uw capaciteiten, neem dan contact op met het service- of garantiecentrum. Houd er rekening mee dat wanneer u contact opneemt met een servicecentrum voor flashen, u de garantie op uw telefoon kunt verliezen. Daarom verdient het de voorkeur om contact op te nemen met een geautoriseerd garantiecentrum van de fabrikant van uw telefoon. Vergeet het paspoort en de documenten op de telefoon niet, evenals de doos en de kassabon - u moet het wettelijk eigendom van de mobiele telefoon bevestigen.

Aanbevolen: