Hoe De Beveiligingscode Van Het Toetsenbord Te Verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Van Het Toetsenbord Te Verwijderen
Hoe De Beveiligingscode Van Het Toetsenbord Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Van Het Toetsenbord Te Verwijderen

Video: Hoe De Beveiligingscode Van Het Toetsenbord Te Verwijderen
Video: How to remove stripped screws – 7 different ways 2024, April
Anonim

Veel mensen gebruiken een beveiligingscode om het toetsenbord van hun telefoon te vergrendelen. Maar iemand vergeet het later en iemand laat om onbekende reden een inscriptie op de telefoon zien dat de code onjuist is. En dan rijst de vraag hoe het toetsenbord te ontgrendelen.

Hoe de beveiligingscode van het toetsenbord te verwijderen
Hoe de beveiligingscode van het toetsenbord te verwijderen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - telefoon;
  • - NSS-programma;
  • - USB-datakabel.

instructies:

Stap 1

Download de NSS-software van internet. Tijdens het installatieproces zal het hulpprogramma u vragen naar de installatieoptie voor het programma. Klik gewoon op de knop "Volgende". Vink het vakje aan naast het item met de titel "Virtueel USB-apparaat" en klik op "Volgende". Installeer vervolgens als een normaal programma. Probeer te installeren in het systeemstation van de harde schijf op uw computer. Ook worden alle toepassingslogboeken opgeslagen in de installatiecategorie van de toepassing.

Stap 2

Start nu Nemesis. En na het starten van het programma op het opstartscherm, ziet u een klein grijs venster met verschillende actieve knoppen bovenaan. Klik op het tabblad genaamd "Scannen naar nieuw apparaat". De inhoud van het venster zou moeten veranderen. Wacht tot het tabblad "Klaar" begint te knipperen in de onderste statusbalk van dit programma en druk op de knop met het nummer 6600 en het opschrift "Telefooninfo". Wacht nu opnieuw tot het opschrift "Ready" knippert en klik op het tabblad "Scan" in het midden van het venster. Daarna verschijnen gegevens over de versie van de telefoon en de echte IMEI in het venster aan de linkerkant. Druk vervolgens op de knop "Permanent geheugen".

Voer in het veld "start" en de kolom "end" het nummer 308 in, vink vervolgens "Naar bestand" aan en klik op "Lezen. Nu wordt het pad om het bestand op te slaan weergegeven in het bovenstaande venster.

Stap 3

Ga naar het opgegeven adres en open het bestand met Kladblok. Zoek naar de regel die begint met het cijfer "5 =". Vele cijfers zullen volgen. Schrijf vooral alleen de nummers op die na 3 komen. Ga naar het telefoonvergrendelingsmenu en voer dit wachtwoord in. Het toetsenbord wordt dan ontgrendeld. Dit algoritme kan voor bijna elke telefoon worden gebruikt. Alleen u hoeft alle stappen opeenvolgend uit te voeren, zodat er geen extra problemen zijn.

Aanbevolen: