Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen?
Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen?

Video: Hoe De Beveiligingscode Te Verwijderen?
Video: How To Get Google Account Security Code | Security Code Wrong Code Problem | Problem Solve 2024, Mei
Anonim

Een pincode is een analoog van een wachtwoord dat wordt gebruikt om de simkaarthouder te autoriseren wanneer de mobiele telefoon is ingeschakeld. De eigenaar krijgt meestal meerdere pogingen om de beveiligingscode in te voeren. Als ze verkeerd zijn ingevoerd, wordt de simkaart geblokkeerd. Dit zijn de basisprincipes van het gebruik van een mobiele telefoon die elke eigenaar kent. Naast de pincode is er nog een ander wachtwoord - Beveiligingsmastercode, die de toegang tot sommige functies blokkeert. Daarom komen situaties waarin u de beveiligingscode moet verwijderen heel vaak voor.

Hoe de beveiligingscode te verwijderen?
Hoe de beveiligingscode te verwijderen?

Het is nodig

  • Nemesis Service Suite-programma
  • Nokia Unlocker
  • Drivers voor USB-kabel versie 6.85
  • CA-kabel - 53

instructies:

Stap 1

Ga als volgt te werk om de beveiligingscode (pincode) te verwijderen (bijvoorbeeld Nokia-telefoons). Ga naar het menu-item "Extra", dan - "Instellingen". Selecteer de optie "Beveiliging" - "Telefoon en SIM". Selecteer in de lijst met instellingen die verschijnt "PIN-codeverzoek" - uitschakelen.

Stap 2

Als u een draagbare Nokia-telefoon hebt gekocht, kan het na verloop van tijd zijn dat sommige functies en instellingen worden vergrendeld door een extra numeriek wachtwoord dat u niet kent. Ga naar de website om de beveiligingscode te verwijderen https://www.nfader.su/. Voer in het speciale veld de IMEI van uw apparaat in en bevestig door het vakje aan te vinken dat u de wettelijke eigenaar van de telefoon bent. Nadat u op de knop Genereer hebt gedrukt, ziet u de Security Mastercode van uw apparaat in een speciaal veld

Stap 3

Als dat niet werkt, volg dan de onderstaande stappen om de beveiligingscode te vinden en te verwijderen:

• Verwijder de Nokia Connectivity Cable-driver en start uw computer opnieuw op om driverversie 6.85 te installeren. Start uw computer opnieuw op.

• Start Nokia PC Suite en sluit uw telefoon via een kabel aan in PC Suite-modus. Wacht tot de telefoon wordt herkend door het programma en sluit vervolgens PC Suite door het pictogram uit het systeemvak bij de klok te verwijderen.

• Installeer NSS. Bij de eerste keer opstarten wordt u gevraagd: Selecteer een van de volgende serviceapparaten die u na de installaties gaat gebruiken. Selecteer Virtueel USB-apparaat;.

• Klik rechtsboven op de vergrootglasknop (Scannen naar nieuw apparaat). Selecteer Phohe Info en vervolgens in een nieuw tabblad - Scannen. Aan de linkerkant ziet u de telefoonversie en telefoon-IMEI-informatie.

• Ga naar het tabblad Permanent geheugen, vink het selectievakje Naar bestand aan en klik op de knop Lezen. Wacht tot het proces is voltooid. Het resultaat wordt opgeslagen in een bestand met de extensie *.pm.

• Start NokiaUnlocker. Selecteer het pad naar het *.pm-bestand en klik op de knop "Detecteren". Onderaan het venster ziet u de vergrendelingscode.

Aanbevolen: