Een Weerwidget Installeren

Inhoudsopgave:

Een Weerwidget Installeren
Een Weerwidget Installeren

Video: Een Weerwidget Installeren

Video: Een Weerwidget Installeren
Video: Widgets Installeren 2024, Mei
Anonim

De nieuwste versies van Windows-besturingssystemen ondersteunen nu widgets en gadgets. Met hun hulp kunnen verschillende tellers, thermometers en andere handige functies op het bureaublad worden weergegeven. De naaste familie van Linux-besturingssystemen kan niet opscheppen over zo'n overvloed.

Een weerwidget installeren
Een weerwidget installeren

Noodzakelijk

  • Software:
  • - Wijnschaal;
  • - weersvoorlichter.

instructies:

Stap 1

Als je wist dat Linux-systemen niet werken met exe-bestanden, dan heb je nog nooit gehoord van het bestaan van de Wine-shell, waarmee je bijna alle applicaties kunt uitvoeren die zijn gemaakt voor Windows-besturingssystemen. Opgemerkt moet worden dat het gebruik van deze shell de belasting van de computer aanzienlijk verhoogt, d.w.z. gebruik wordt aanbevolen voor gebruikers van krachtige machines.

Stap 2

De meeste programma's die door moderne specialisten zijn ontwikkeld, zijn gemaakt voor Windows-platforms. Daarom is deze weerwidget geïmporteerd in de Linux-omgeving. Als u nog geen Wine-wrapper heeft, kunt u deze installeren met de tool Synaptic Package Manager.

Stap 3

Klik in het bovenste menu "Systeem", selecteer "Beheer" en vervolgens het onderdeel "Synaptic Package Manager". Typ wijn in het snelzoekvak en druk op Enter. Vink in de zoekresultaten het vakje voor de wrapper aan en klik op de knop "Toepassen". Daarna begint het installatieproces, waarvoor geen tussenkomst van de gebruiker nodig is.

Stap 4

De informant zelf moet worden gedownload via de volgende link https://s3blog.org/download/others/soft/weather/Weather.exe. Vergeet bij het opslaan van het bestand de map niet. Open de map met het bestand, klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Openen in Wine".

Stap 5

Na het installeren van de informer is deze te vinden onder de lade met de systeemklok. Nu blijft het om het toe te voegen aan het opstartmenu. Klik hiervoor op het menu "Systeem", selecteer de items "Opties" en "Toepassingen starten".

Stap 6

Ga in het geopende venster naar het tabblad "Opstartprogramma's" en klik op de knop "Toevoegen" aan de rechterkant van de lijst met opstarttoepassingen. Voer in de velden Naam en Commando Weer in. Klik vervolgens op de knoppen Toevoegen en Sluiten.

Stap 7

Start uw computer opnieuw op, als de weerwidget niet is geladen, voert u de applet "Launching Applications" opnieuw uit. Zoek het recent toegevoegde item en klik op de knop Bladeren naast het veld Opdracht. Specificeer het pad naar het uitvoerbare bestand en voer de regel usr / bin / wine ervoor in. Het pad naar dit bestand ziet er dus als volgt uit: usr / bin / wine /home/user/dir/Weather.exe.

Aanbevolen: