Hoe Een Joystick Op Een Computer Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Een Joystick Op Een Computer Te Installeren
Hoe Een Joystick Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Joystick Op Een Computer Te Installeren

Video: Hoe Een Joystick Op Een Computer Te Installeren
Video: Q. Joystick Installation on PC 2024, April
Anonim

Tegenwoordig is er een grote verscheidenheid aan computerspellen. Dit kunnen zowel online versies zijn als installatie vanaf een schijf. Gebruik meestal het toetsenbord om te spelen. Maar het komt ook voor dat het nodig is om joysticks te gebruiken. U hebt extra stuurprogramma's nodig om ze op uw computer aan te sluiten. Om deze bewerking uit te voeren, moet u bepaalde regels volgen.

Hoe een joystick op een computer te installeren
Hoe een joystick op een computer te installeren

Het is nodig

pc, joystick

instructies:

Stap 1

Het stuurprogramma voor Win'95 / 98 / Me werd voorbereid door "Earle F. Philhower, III Inc." Het is heel eenvoudig te installeren.

Stap 2

Kies "Start" en vervolgens "Configuratiescherm".

Stap 3

Daar vindt u de map "Game Devices". Klik op deze map.

Stap 4

U zult zien dat het venster "Game Device" is geopend, dat wil zeggen het bedieningspaneel voor deze joysticks. Onderaan is er een knop "Toevoegen". Klik Het.

Stap 5

De joystick verschijnt niet in de lijst die verschijnt. Selecteer "Installeer vanaf schijf" U moet de map specificeren waarin het bestand dirctpad.pro zich bevindt. Het *.inf-bestand zou in de linkerkolom moeten verschijnen. Klik twee keer op "Ok".

Stap 6

Selecteer het item "Voltooien". Ga terug naar de joysticklijst. Het item "DirectPad Pro Controller" en de regel "DirectPad Force Feedback Controller" zouden daar moeten verschijnen. Als uw joysticks eenvoudig zijn, kiest u het eerste item ("DirectPad Pro Controller"). Selecteer in alle andere gevallen "DirectPad Force Feedback Controller". Klik OK".

Stap 7

Controleer voordat u het stuurprogramma installeert of er een Game-poort is. Zo niet, installeer het dan.

Stap 8

Zoek de joystick, klik met de rechtermuisknop om "Eigenschappen" in te schakelen.

Stap 9

Zoek het tabblad met de naam "Configureren". Selecteer het type joystick. Klik in het ID-item op "ID-controller". Stel in het menu "Parallelle poort" de LPT-poort in waarop de joysticks zijn aangesloten. In dezelfde "Eigenschappen" ziet u de werking van joysticks, hun kalibratie.

Aanbevolen: