Hoe De Database Te Betreden

Inhoudsopgave:

Hoe De Database Te Betreden
Hoe De Database Te Betreden

Video: Hoe De Database Te Betreden

Video: Hoe De Database Te Betreden
Video: Нормализация базы данных - денормализация | Учебник по базам данных 6o 2024, Mei
Anonim

De computerdatabase is ontworpen om de instellingen van het besturingssysteem en de toepassingssoftware op te slaan. Sommige toepassingen en instellingen zijn niet beschikbaar voor de algemene gebruiker. Om toegang te krijgen, moet u het systeemregister van de computer invoeren of het besturingssysteem als beheerder uitvoeren.

Hoe de database te betreden
Hoe de database te betreden

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Windows-besturingssysteem.

instructies:

Stap 1

Zet uw computer aan of start opnieuw op als deze is ingeschakeld. Wanneer het besturingssysteem opstart, drukt u op de F12-knop. Tegelijkertijd verschijnen opties om het systeem verder te laden op het zwarte scherm van de computer.

Stap 2

Gebruik de toetsen Omhoog en Omlaag om Windows Veilige modus te selecteren en druk op Enter. Er verschijnt een lijst met accounts voor deze computer en een nieuwe account is "Beheerder". Deze gebruikersnaam heeft in de meeste gevallen geen wachtwoord. Log in met dit item.

Stap 3

Zoek in het menu Start naar "Configuratiescherm" en selecteer "Accountbeheer". Maak een nieuwe gebruikersnaam met beheerdersrechten en stel een wachtwoord in. Gebruik dit item om u opnieuw aan te melden bij het besturingssysteem.

Stap 4

Om het systeemregister van uw computer in te voeren, gaat u naar het menu "Start", daar vindt u de opdracht "Uitvoeren". U kunt het gewenste venster ook openen door op de toetsen WIN en R te drukken. Er verschijnt een venster met de naam "Start het programma".

Stap 5

Voer in het lege veld "Openen" regedit in en klik op OK. Na het uitvoeren van de opdracht start het register van de computer. Links in het geopende venster bevindt zich een registerconfiguratiescherm waarmee u de computerinstellingen kunt wijzigen. Werken met de register-editor verschilt praktisch niet van de verkenner.

Stap 6

Voer het beheerprogramma van de computerdatabase op een andere manier in. Zoek hiervoor de snelkoppeling "Deze computer" op het bureaublad en klik met de rechtermuisknop om het contextmenu te openen. Klik op Register-editor. Als "Deze computer" niet wordt weergegeven op het bureaublad, ga dan naar het menu "Start" en ga op dezelfde manier te werk.

Stap 7

Sluit het register als u klaar bent. U hoeft uw wijzigingen niet op te slaan, dit gebeurt automatisch. Houd er echter rekening mee dat u de wijzigingen niet ongedaan kunt maken. Vermijd daarom onjuiste acties - dit kan de werking van het besturingssysteem negatief beïnvloeden.

Aanbevolen: