Hoe Een Database Te Bouwen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Database Te Bouwen
Hoe Een Database Te Bouwen

Video: Hoe Een Database Te Bouwen

Video: Hoe Een Database Te Bouwen
Video: How to Create Your First Database 2024, Mei
Anonim

Heel vaak hebben mensen die betrokken zijn bij het verwerken van verschillende gegevens de behoefte om een hele database te creëren. Dit kunnen databases zijn van bedrijfsklanten, goederen of diensten, studentgegevens, enz. Met de database kunt u snel de informatie vinden en verwerken die u nodig heeft, wat het hele proces van het werken met verschillende gegevens aanzienlijk versnelt en vereenvoudigt.

Hoe een database te bouwen
Hoe een database te bouwen

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - het internet;
  • - Microsoft Office Access-programma.

instructies:

Stap 1

Voor het maken van een database kunt u een speciaal programma gebruiken, bijvoorbeeld Microsoft Office Access. Dit hulpprogramma is gebundeld met Microsoft Office-programma's. Daarom is het eerste wat u moet doen dit programma op uw computer te installeren. Installeer vanaf schijf of download Microsoft Office Access van internet. Het kan worden gedownload van de officiële website van het bedrijf office.microsoft.com.

Stap 2

Probeer al deze hulpprogramma's op de lokale systeemschijf van uw computer te installeren. Voer het programma uit. Er wordt een Microsoft Access-venster voor u geopend. Hier biedt het programma u verschillende kant-en-klare sjablonen voor verschillende databases. Als geen van de sjablonen bij u past, selecteert u de optie "Nieuwe database".

Stap 3

In het document dat wordt geopend, ziet u een lege tabel die al klaar is om ingevuld te worden. Daarin moet u velden toevoegen waar verschillende gegevens worden ingevoerd. Selecteer hiervoor de kolom "Tabelmodus" op de taakbalk. Er wordt een nieuwe werkbalk geopend, waar er twee opties zijn: "Nieuw veld" stelt u in staat om standaardgegevens toe te voegen (bijvoorbeeld voornaam, achternaam); met de optie "Velden toevoegen" kunt u een leeg veld invoegen.

Stap 4

Als één tabel niet genoeg is, kunt u een andere maken in dezelfde database. Selecteer op de werkbalk de optie Maken. Klik in het paneel dat wordt geopend op de optie "Tabel". Vervolgens wordt de tabel automatisch aangemaakt. U kunt er ook velden in toevoegen.

Stap 5

Zo ontstaan er verschillende databases met precies de informatie waarmee je direct aan de slag gaat. Kant-en-klare databases kunnen op internet worden geplaatst, toegang geven tot andere gebruikers, informatie importeren en nog veel meer. Vergeet niet om de spreadsheet regelmatig op te slaan, aangezien uw computer verschillende crashes of systeemfouten heeft.

Aanbevolen: