Hoe Het Raster Te Betreden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Raster Te Betreden
Hoe Het Raster Te Betreden

Video: Hoe Het Raster Te Betreden

Video: Hoe Het Raster Te Betreden
Video: hoe Rechtsaf snijden vingernagels op de poten? 2024, April
Anonim

Het opzetten van een LAN-verbinding in Windows versie 7 kan eenvoudig door de gebruiker worden uitgevoerd zonder dat er extra software nodig is. De standaard tools van het systeem zijn voldoende.

Hoe het raster te betreden
Hoe het raster te betreden

instructies:

Stap 1

Roep het hoofdsysteemmenu op door op de knop "Start" te klikken en ga naar het item "Configuratiescherm". Vouw de link "Netwerkcentrum" uit en gebruik de opdracht "Adapterinstellingen wijzigen" aan de linkerkant van het toepassingsvenster. Roep het contextmenu van het element "Local Area Connection" op in het geopende dialoogvenster door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 2

Schakel het selectievakje naast Client voor Microsoft-netwerken uit. Schakel vervolgens het selectievakje "Bestands- en printerdelingsservice voor Microsoft-netwerken" uit. Schakel ten slotte het selectievakje naast Internet Protocol versie 6 (TCP / IPv6) uit. Roep het contextmenu van de regel "Internet Protocol versie 6 (TCP / IPv6)" op door met de rechtermuisknop te klikken en het item "Eigenschappen" te selecteren.

Stap 3

Ga naar het tabblad "Algemeen" in het nieuwe dialoogvenster en gebruik de selectievakjes in de regels "Automatisch een IP-adres verkrijgen" en "Automatisch DNS-serveradres verkrijgen" (in automatische verbindingsmodus). Bevestig het opslaan van de aangebrachte wijzigingen door op OK te klikken.

Stap 4

Schakel voor de handmatige verbindingsmodus het selectievakje in de regel "Gebruik het volgende IP-adres" in en voer de vereiste waarden in de daarvoor bestemde velden van deze sectie in (de gegevens worden verstrekt door de serviceprovider). Vink vervolgens het vakje aan naast "Gebruik de volgende DNS-serveradressen en typ 192.168.0.250 in de regel" Voorkeurs-DNS-server. Laat de regel "Alternatieve DNS-server" leeg en sla de wijzigingen op door op OK te klikken.

Stap 5

Als je problemen hebt met inloggen op het lokale netwerk, probeer dan het hoofdmenu "Start" uit te vouwen en geef het commando "Uitloggen" op. Bevestig de uitvoering van de geselecteerde actie in het systeemverzoekvenster dat wordt geopend en voer opnieuw in onder uw account.

Aanbevolen: