Een Interne Fout Herstellen

Inhoudsopgave:

Een Interne Fout Herstellen
Een Interne Fout Herstellen

Video: Een Interne Fout Herstellen

Video: Een Interne Fout Herstellen
Video: Geef je Garmin Zumo een GROTE BEURT 2024, Mei
Anonim

Een fout bij het openen van een bepaalde site kan om verschillende redenen optreden. Voor het gemak zijn deze fouten genummerd, elk heeft zijn eigen beschrijving en oplossingen. Fout 500 is ook geen uitzondering.

Een interne fout herstellen
Een interne fout herstellen

Noodzakelijk

Internetverbinding

instructies:

Stap 1

Bepaal de mogelijke oorzaak van de interne fout (fout 500). Dit kunnen natuurlijk verschillende omstandigheden zijn, maar meestal is dit te wijten aan de onjuiste syntaxis van een systeembestand genaamd.htaccess of de inhoud van niet-ondersteunde elementen erin.

Stap 2

Om het probleem op te lossen, kunt u in dit geval commentaar geven op de Options-richtlijn door een hash helemaal aan het begin van de regel te plaatsen. Sla uw wijzigingen op en controleer of het probleem is verdwenen. Als de fout zich blijft voordoen, kunnen er verschillende redenen zijn - controleer de resterende punten en controleer de spelling.

Stap 3

Als u vindt dat de oorzaak van een interne fout een onjuiste behandeling van CGI-scripts is, controleer dan de eindes van de regels van deze scripts, ze moeten in UNIX-indeling (n) zijn en in geen andere (een veel voorkomende fout is de regel eindigend in Windows-formaat (r / n)). Upload ze via FTP naar de server in ASCII-modus.

Stap 4

Controleer de rechten van de CGI-scripts. Zij en de mappen waarin ze zich bevinden, zouden alleen toegankelijk moeten zijn voor hun eigenaar. In dit geval moeten de rechten de volgende vorm hebben: 0755 (drwxr-xr-x). Wijzig deze parameter indien nodig. Controleer of de fout verschijnt na de aangebrachte wijzigingen.

Stap 5

Controleer of de HTTP-antwoordheaders correct zijn geformuleerd als gevolg van het uitvoeren van uw CGI-script. Zoek een log genaamd error_log, die zich zou moeten bevinden in de sectie voor het opslaan van logbestanden (error logs), in het menu-item "Statistieken". Breng de nodige wijzigingen aan en controleer vervolgens of de interne fout is verdwenen. Meestal blijkt dat als geen van de bovenstaande opties helpt, de fout in een onjuiste spelling ligt. Zorg ervoor dat u de parameters controleert die u onlangs hebt bewerkt.

Aanbevolen: