Norton Uitschakelen?

Inhoudsopgave:

Norton Uitschakelen?
Norton Uitschakelen?
Anonim

Antivirussoftware die op een pc is geïnstalleerd, kan tijdens de installatie in conflict komen met sommige programma's. In de meeste gevallen wordt de installatie van programma's geblokkeerd en daarom moet u voor verdere installatie de antivirus uitschakelen.

Norton uitschakelen?
Norton uitschakelen?

Noodzakelijk

Computer geïnstalleerd met Norton antivirus

instructies:

Stap 1

Als u uw antivirussoftware moet uitschakelen, zijn er twee meest voorkomende manieren waarop u dit kunt doen. Beide methoden zijn vrij eenvoudig en kunnen binnen enkele seconden worden voltooid. Het is de moeite waard om ze nader te onderzoeken.

Stap 2

Schakel Norton antivirus uit via het applicatieservicemenu. Als u aandacht besteedt aan het systeemvak, ziet u het actieve antiviruspictogram. Als het pictogram niet zichtbaar is, klikt u op de pijl (in dit geval worden verborgen pictogrammen beschikbaar). Klik met de rechtermuisknop op de antivirus-snelkoppeling en selecteer vervolgens "Beveiliging stoppen". Houd er rekening mee dat u niet alleen het werk van Norton volledig kunt stoppen, maar ook een bepaalde tijd kunt instellen waarin het programma inactief zal zijn. Deze parameter wordt ook ingesteld via het servicemenu. Na de door u opgegeven pauzetijd wordt het programma opnieuw gestart door het systeem in de automatische modus.

Stap 3

Soms reageert het programma niet op uw verzoeken. In dergelijke gevallen moet u haar werk beëindigen. Dit gebeurt ook via het systeemvak. Klik met de rechtermuisknop op de programmasnelkoppeling in de lade en selecteer vervolgens "Afsluiten". Zo wordt het werk van de antivirus volledig gestopt. Om het programma opnieuw in te schakelen, moet u het starten via een opstartbare snelkoppeling.

Stap 4

Als u het programma niet kunt afsluiten, kunt u het geforceerd afsluiten. Om dit te doen, drukt u op de toetscombinatie "Ctrl + Alt + Del" en opent u vervolgens het tabblad "Processen". Selecteer het gewenste proces en klik erop met de rechtermuisknop. Klik in het venster dat verschijnt op het item "Procesboom beëindigen" en bevestig de bewerking. De antivirus wordt uitgeschakeld.

Aanbevolen: