Hoe Te Retourneren Voor Distributie

Inhoudsopgave:

Hoe Te Retourneren Voor Distributie
Hoe Te Retourneren Voor Distributie

Video: Hoe Te Retourneren Voor Distributie

Video: Hoe Te Retourneren Voor Distributie
Video: 3 турбоцилиндра: сколько протянет 0,9-литровый мотор H4B для Renault, Dacia и Nissan? 2024, Mei
Anonim

Bij het opnieuw installeren van het besturingssysteem en bij het overbrengen van gedownloade bestanden van de ene map naar de andere, hebben gebruikers van torrent-trackers vaak een probleem wanneer de bestanden die op de tracker zijn gedownload niet meer worden gedistribueerd. Dit probleem heeft een simpele oplossing.

Hoe te retourneren voor distributie
Hoe te retourneren voor distributie

instructies:

Stap 1

Om de bestanden terug te sturen voor distributie, heb je de originele torrent-bestanden nodig die zijn gebruikt om deze of gene inhoud te downloaden. Alle eerder gedownloade torrents vind je in je accountprofiel op de tracker. Download ze opnieuw. Als je torrent-bestanden op je lokale computer hebt opgeslagen, zorg er dan voor dat ze allemaal overeenkomen met de bestanden die je wilt retourneren voor distributie.

Stap 2

Open gedownloade (of eerder opgeslagen op je computer) torrent-bestanden met uTorrent (of het programma dat je gebruikt om bestanden te downloaden met een torrent-tracker). Daarna zou een dialoogvenster moeten openen waarin u de locatie moet opgeven van het bestand dat u wilt retourneren voor distributie.

Stap 3

Wacht terwijl het torrent-bestand door de map wordt gehashed en de aanwezigheid van het te distribueren bestand detecteert. Zorg ervoor dat het torrent-bestand is gedownload (de pijl voor de bestandsnaam is van kleur veranderd in groen). Als de distributie niet start, heb je het torrent-bestand mogelijk verward met het gedownloade bestand. Controleer ze opnieuw. Het herstellen van de distributie van de resterende bestanden gebeurt op dezelfde manier.

Aanbevolen: