Een Oude Versie Van Skype Retourneren

Inhoudsopgave:

Een Oude Versie Van Skype Retourneren
Een Oude Versie Van Skype Retourneren

Video: Een Oude Versie Van Skype Retourneren

Video: Зона Комфорта. Первая серия 2022, December
Anonim

In de nieuwste versie van Skype zijn er volgens de gebruikers van het programma veel gebreken en mislukte emoticons. Dit was de reden om terug te keren naar de vorige wijziging.

Een oude versie van Skype retourneren
Een oude versie van Skype retourneren

instructies:

Stap 1

Het is onwaarschijnlijk dat u met één muisklik terug kunt keren naar de vorige versie van Skype, maar als u dieper in uw computer graaft, kan het probleem worden opgelost.

Stap 2

Download bijvoorbeeld de vorige versie van het programma van de site van de ontwikkelaar. Of gebruik het als u het eerder opgeslagen installatiebestand niet hebt verwijderd. Reinig vervolgens uw computer van Skype, dat wil zeggen, verwijder hem volledig van het systeem. Om dit te doen, gaat u in het menu "Start" op het werkpaneel van de computer naar het gedeelte "Configuratiescherm" en gaat u naar het item "Een programma verwijderen of wijzigen". In Windows 7 bevindt het zich in de submap Programma's en onderdelen. Open het venster "Een programma verwijderen of wijzigen", zoek Skype in de lijst. Klik erop en selecteer de optie "Verwijderen".

Stap 3

Een andere manier om het programma te verwijderen is via hetzelfde Start-menu. Maar in dit geval moet u het item "Alle programma's" selecteren, in de lijst waarvan u de map met de naam Skype moet zoeken en markeren. Selecteer vervolgens de actie ervoor - "Verwijderen". Toegegeven, soms bevat het menu in dit geval geen snelkoppeling om dit programma te verwijderen. Daarom moet u niet alleen op deze methode vertrouwen.

Stap 4

Dan kunt u proberen het terugdraaien van het systeem te gebruiken. Zoek hiervoor in het menu Start in Alle programma's de map Accessoires. Open het en selecteer het gedeelte "Service". Dubbelklik op deze map en zoek het item "Systeemherstel" in de lijst die wordt geopend. Klik op deze inscriptie en draai het systeem terug naar de datum waarop Skype werd bijgewerkt.

Stap 5

Nadat u de nieuwste versie van het programma hebt verwijderd, installeert u de vorige. Voer het installatiebestand uit (in.exe-indeling) en volg de programma-aanwijzingen. Open na het voltooien van het proces Skype en voer uw inloggegevens in om u aan te melden. Vink voor het gemak van het gebruik van het programma het vakje "Wachtwoord opslaan" aan. Zo voorkom je dat je tijd verspilt aan het invoeren van je gebruikersnaam en wachtwoord na elke Skype-start.

Populair per onderwerp