Hoe Het Volume Te Retourneren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Volume Te Retourneren?
Hoe Het Volume Te Retourneren?

Video: Hoe Het Volume Te Retourneren?

Video: Hoe Het Volume Te Retourneren?
Video: How Volume Affects u0026 Plays a Role in Stock Prices 2024, Mei
Anonim

Onjuiste acties of het per ongeluk verwijderen van ongebruikte snelkoppelingen van de computer kan het volumepictogram verwijderen. En dit is al een probleem, vooral voor muziek- en videoliefhebbers.

Hoe het volume te retourneren?
Hoe het volume te retourneren?

Noodzakelijk

computer

instructies:

Stap 1

Wanneer bekende, veelgebruikte snelkoppelingen op de computer verdwijnen, is de situatie niet prettig. In dit geval wordt inderdaad de gebruikelijke werkwijze verstoord. En als de snelkoppeling is verdwenen van een onervaren gebruiker, dan is het echt een ramp. Maar, zoals ze zeggen, er zijn geen hopeloze situaties. De volgende methoden zullen in ieder geval helpen bij het oplossen van uw probleem.

Stap 2

De eenvoudigste is om met de rechtermuisknop op een vrij deel van de taakbalk te klikken en naar het gedeelte "Eigenschappen" te gaan. In het nieuwe venster dat wordt geopend, kunt u de systeempictogrammen in- en uitschakelen. Zoek de kolom "Volume" in de tabel en selecteer vervolgens in het rechterdeel van het venster in de kolom "Gedrag", met behulp van het contextmenu, de optie "Inschakelen". Door dit pictogram terug te brengen naar de werkbalk, kunt u op elk moment de benodigde geluidsparameters aanpassen, de mixer gebruiken, het gewenste geluidsniveau instellen en verschillende geluidseffecten geven.

Stap 3

U kunt het volumelabel terugplaatsen in de lade door de Universal PNP Device Node-service in te schakelen. Open hiervoor het gedeelte "Computer". Zoek vervolgens het gedeelte "Beheer", van waaruit u naar de map "Services en toepassingen" moet navigeren. Open Services en schakel de optie Generic PNP Device Node in. Om dit te doen, specificeert u het opstarttype "Automatisch" in de eigenschappen en start u de service.

Stap 4

U kunt een andere optie proberen om het pictogram te herstellen. Ga hiervoor vanuit het menu "Start" naar "Configuratiescherm". Zoek in dit gedeelte de submap Geluiden en audioapparaten en het tabblad Volume en vink het vakje naast Volumepictogram op taakbalk weergeven aan.

Stap 5

Als deze methoden niet helpen, probeer dan tijdelijke bestanden en de cache met systeeminstellingen op te schonen. Hiervoor is bijvoorbeeld CCleaner geschikt. Start het programma, open het tabblad "Opschonen - Windows". Selecteer vervolgens "Systeem" en vink "Tijdelijke bestanden, Bestandsfragmenten" en "Diversen - verouderde selecties, systeemcache, andere bestanden en mappen" aan. Reiniging uitvoeren. Daarna moeten de verwijderde pictogrammen die van de taakbalk zijn verdwenen, op hun plaats worden teruggezet.

Aanbevolen: