Standaardpictogrammen Retourneren

Inhoudsopgave:

Standaardpictogrammen Retourneren
Standaardpictogrammen Retourneren

Video: Standaardpictogrammen Retourneren

Video: Standaardpictogrammen Retourneren
Video: Standaard apps wijzigen in Windows 10 2024, Mei
Anonim

Het uiterlijk van het bureaublad op uw computer is alleen voor u alledaags. Voor een andere gebruiker kan zelfs het uiterlijk van de pictogrammen zo ongewoon lijken dat het voor hem moeilijk zal zijn om ermee te werken. Een andere optie is dat je specifiek een nieuwe interface hebt geïnstalleerd, maar die je niet bevalt. Het maakt niet uit - u kunt altijd de zogenaamde standaardpictogrammen teruggeven, die voor iedereen in meer of mindere mate bekend zijn.

Standaardpictogrammen retourneren
Standaardpictogrammen retourneren

instructies:

Stap 1

Systeemherstel uitvoeren.

Klik op Start - Programma's - Bureau-accessoires - Systeemwerkset - Systeemherstel.

Of Start - Help en ondersteuning - Selecteer Taak - Wijzigingen ongedaan maken met Systeemherstel.

Zoek een zogenaamd herstelpunt dat de toestand van het systeem terugbrengt naar een eerder vastgesteld beginmoment (de computer onthoudt het automatisch, of de gebruiker voert het vooraf handmatig in). U moet het nummer vinden in de geopende kalender als u nog geen nieuwe, niet-standaard pictogrammen heeft geïnstalleerd. En alles herstellen zoals het was.

Stap 2

Selecteer handmatig standaardpictogrammen.

Klik met de rechtermuisknop ergens op het bureaublad. Ga naar "Beeldschermeigenschappen". Daar in "Desktop Elements" - "Desktop Icons". En kies de pictogrammen die u nodig hebt uit de lijst die bij afbeeldingen wordt weergegeven. Deze bewerking kan worden uitgevoerd voor "Mijn documenten", "Deze computer", "Netwerkomgeving" en andere mappen. Je zult hier natuurlijk wat tijd aan moeten besteden, maar de volgende keer zul je meer doordacht met de interface experimenteren.

Stap 3

Voor gevorderde gebruikers. Of als de eerste twee methoden niet hebben geholpen, maar je moet echt de standaardpictogrammen teruggeven.

Zoek bijvoorbeeld het bestand imageres.dll op internet en zet het in de map C: WindowsSystem32 (vervang eventueel een vergelijkbaar bestand dat er al is, maar het is beter om het nieuwe bestand te hernoemen). En selecteer vervolgens op de gebruikelijke manier standaardpictogrammen.

Aanbevolen: