Hoe De Game-afbeelding Te Openen

Inhoudsopgave:

Hoe De Game-afbeelding Te Openen
Hoe De Game-afbeelding Te Openen

Video: Hoe De Game-afbeelding Te Openen

Video: Hoe De Game-afbeelding Te Openen
Video: How To Fix You Will Need A New App To Open This EXE File Error - Simple Solution (100% Solved) 2024, Mei
Anonim

Hoe hard de ontwikkelaars van computergames ook hun best doen om hun creaties te beschermen tegen illegaal kopiëren en verspreiden, er verschijnen elke dag nieuwe illegale kopieën van games op het internet. Soms verschijnen dergelijke releases zelfs vóór de release van de officiële versie. Er zijn twee opties voor de inhoud die u wordt gevraagd te downloaden. Dit is ofwel een reeds geïnstalleerd spel of programma dat klaar is voor gebruik, ofwel een afbeelding van een schijf die dit spel bevat.

Hoe de game-afbeelding te openen
Hoe de game-afbeelding te openen

Noodzakelijk

Een van de programma's: Alcohol 120% of Deamon Tools

instructies:

Stap 1

Tegenwoordig zijn er veel programma's waarmee u schijfkopieën kunt openen en ermee kunt werken. En elke dag groeit hun aantal voortdurend. Het gaat niet alleen om speelbare looks. Dit kunnen allerlei programma's of data-archieven zijn. De leiders op het gebied van dergelijke software zijn de programma's Alcohol 120% en Deamon Tools.

Stap 2

Installeer het programma Alcohol 120% op uw computer. Let bij het kiezen van een versie van het programma op de kenmerken van uw besturingssysteem. Het is een feit dat versies van het programma die zijn gemaakt om met een 32-bits systeem te werken, niet correct kunnen worden geïnstalleerd op een 64-bits systeem. Voer het programma uit. Zoek het item "Zoeken naar afbeeldingen", in de linkerkolom, en voer het uit. Geef de map op waar de gewenste afbeelding met het spel zich bevindt. Nadat het programma het gewenste bestand heeft gevonden, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Toevoegen".

Stap 3

Open vervolgens het hoofdmenu van het programma. U ziet de naam van de afbeelding tussen de beschikbare bestanden. Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Mount to device". Selecteer een van de voorgestelde virtuele dvd-stations.

Stap 4

Als u besluit het Deamon Tools-programma te gebruiken, installeer het dan op uw computer. Als u geen afbeeldingen hoeft te maken en uw doel alleen is om kant-en-klare bestanden te lezen, raden we u aan de Deamon Tools Lite-versie van het programma te gebruiken. Start uw computer opnieuw op, zodat het programma virtuele apparaten kan maken. Start Deamon Tools en open het systeemvakpictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Zoek naar een pictogramafbeelding "Toevoegen" die eruitziet als een schijf met een "+"-teken en blader naar de map die het gewenste bestand bevat. Nadat u het aan de afbeeldingencatalogus hebt toegevoegd, klikt u er met de rechtermuisknop op en selecteert u "Mount".

Aanbevolen: