Een Game Openen Vanuit Het Archief

Inhoudsopgave:

Een Game Openen Vanuit Het Archief
Een Game Openen Vanuit Het Archief

Video: Een Game Openen Vanuit Het Archief

Video: Een Game Openen Vanuit Het Archief
Video: 'BLOCK GRAAT REALISTISCH' Farming Simulator 19 La Baume Realistic #1 2024, Mei
Anonim

Na het downloaden van de game op internet, zien we meestal een archief of zelfs meerdere archieven voor ons. Beginnende gebruikers raken in dergelijke gevallen soms de weg kwijt en handelen niet altijd correct. Desalniettemin, nadat je wat ervaring en kennis hebt opgedaan, zul je begrijpen dat het openen van het spel vanuit het archief geen al te moeilijke taak is.

Een game openen vanuit het archief
Een game openen vanuit het archief

Noodzakelijk

  • PC met geïnstalleerde archiver
  • Afbeeldingslezers
  • Spelarchief

instructies:

Stap 1

Als je het spel als archief hebt gedownload, moet je het uitpakken. Om dit te doen, kunt u het programma WinRar gebruiken. Selecteer het archiefbestand en klik met de rechtermuisknop. Selecteer in het menu dat verschijnt uitpakken naar huidige map. Het spel wordt uitgepakt en je kunt het starten.

Stap 2

Als u WinRar niet op uw computer heeft, kunt u het gratis 7-zip-hulpprogramma gebruiken. Selecteer het bestand dat je wilt uitpakken, klik met de rechtermuisknop en selecteer 7-zip in het contextmenu, pak hier uit, waarna het uitpakken begint.

Stap 3

Een iets andere situatie doet zich voor als je een game uit een multivolume-archief moet uitpakken. Om dit te doen, moet u alle volumes in één map plaatsen, het eerste bestand selecteren en het uitpakken met een van de hierboven beschreven programma's. De archiver bepaalt automatisch dat alle volumes deel uitmaken van één bestand en verbindt ze.

Stap 4

Meestal ontvang je na het uitpakken een schijfkopie van het spel in iso- of mdf-formaat. U kunt dergelijke bestanden uitvoeren met een speciaal programma, bijvoorbeeld Daemon Tools. Eenmaal geïnstalleerd, vindt u deze in de lade naast de klok. Om de game die je hebt uitgepakt te starten en te installeren, zoek je het Daemon Tools-pictogram en klik je met de rechtermuisknop. Selecteer in het contextmenu dat verschijnt Virtuele cd/dvd-rom, selecteer vervolgens de virtuele schijf en klik op Afbeelding koppelen, of koppel de afbeelding als u een Russische versie hebt. Selecteer daarna het bestand met de schijfkopie en klik op openen. Het spel wordt in een virtuele schijf geladen en je kunt het op je computer installeren. In tegenstelling tot veel van zijn concurrenten heeft Daemon Tools een Lite-versie, die volledig gratis is en alle functies bevat die nodig zijn om games of andere bestanden met een afbeeldingsformaat uit te voeren.

Aanbevolen: