Een Game Verwijderen Als Deze Onjuist Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Een Game Verwijderen Als Deze Onjuist Is Verwijderd
Een Game Verwijderen Als Deze Onjuist Is Verwijderd

Video: Een Game Verwijderen Als Deze Onjuist Is Verwijderd

Video: Een Game Verwijderen Als Deze Onjuist Is Verwijderd
Video: 10 Manieren Om GEBANNED Te Worden In Brawl Stars!! 2024, April
Anonim

Het niet correct verwijderen van een spel is meestal te wijten aan het onjuist lezen of ontbreken van het "install.log"-bestand, dat wordt gegenereerd tijdens de installatie van het spel en informatie bevat over hoe en waar het is geïnstalleerd. Hij is het die nodig is om het omgekeerde proces (de-installatie) te starten. Als het bestand beschadigd is, moet je het spel "handmatig" verwijderen.

Een game verwijderen als deze onjuist is verwijderd
Een game verwijderen als deze onjuist is verwijderd

instructies:

Stap 1

Het is natuurlijk het beste om het spel volgens de regels te verwijderen. Om dit te doen, moet u het bestand "Verwijderen" in de map met de game zelf uitvoeren of de mogelijkheden van het geïnstalleerde systeem gebruiken. In het tweede geval gaat u naar het configuratiescherm via het menu Start, selecteert u de sectie Programma's toevoegen of verwijderen, wacht u tot de lijst met op de computer geïnstalleerde programma's is gevormd, selecteert u uw spel en klikt u op de knop Verwijderen.

Stap 2

Om de map met het spel zelf in de prullenbak te plaatsen, zoekt u deze op een van de computerschijven, selecteert u deze en drukt u op de "Delete"-toets, bevestigt u de bewerking met de "Enter"-toets. Hetzelfde kan worden gedaan met de muis: verplaats de cursor naar de map, open het vervolgkeuzemenu met de rechtermuisknop, selecteer de opdracht "Verwijderen" door erop te klikken met een willekeurige muisknop. Bevestig de actie.

Stap 3

Te "zware" spellen passen niet in de mand. Gebruik de toetsencombinatie Shift en Delete om ze permanent te verwijderen. Als een of meer van de onderdelen niet kunnen worden verwijderd in de normale modus, start u uw computer opnieuw op in de veilige modus. Om dit te doen, terwijl het systeem opstart, houdt u de "F8" -toets een paar seconden ingedrukt en selecteert u vervolgens het item "Veilige Mod".

Stap 4

Sommige games installeren verschillende componenten in verschillende mappen. De map "Opslaan" kan zich bijvoorbeeld op een andere locatie bevinden dan de game zelf. Om de verschillende componenten te vinden, gebruikt u de zoekoptie op de volledige naam van het spel of de hoofdletters van de naam (afhankelijk van hoe het spel "zichzelf noemde" tijdens de installatie). Om dit te doen, roept u de opdracht "Zoeken" op via het menu "Start". Verwijder de op deze manier gevonden componenten.

Stap 5

De informatie over het spel blijft in het register. Om ze te verwijderen, gebruikt u het menu "Start" om de opdracht "Uitvoeren" op te roepen. Typ in het veld zonder aanhalingstekens en spaties "regedit", start de register-editor. Open in de bovenste menubalk de zoekfunctie ("Bewerken" - "Zoeken") en voer de naam van het spel in het veld in. Verwijder items die verband houden met het spel (de toets "Verwijderen" of de opdracht "Verwijderen" in het vervolgkeuzemenu dat wordt opgeroepen door de rechtermuisknop). Gebruik de optie "Volgende zoeken" of druk op de toets "F3" om naar het volgende gevonden item te gaan. Sluit de register-editor door op de "X"-knop in de rechterbovenhoek van het venster te klikken.

Aanbevolen: