Hoe De Prullenbak Op Een Computer Te Herstellen Als Deze Is Verwijderd

Inhoudsopgave:

Hoe De Prullenbak Op Een Computer Te Herstellen Als Deze Is Verwijderd
Hoe De Prullenbak Op Een Computer Te Herstellen Als Deze Is Verwijderd

Video: Hoe De Prullenbak Op Een Computer Te Herstellen Als Deze Is Verwijderd

Video: Hoe De Prullenbak Op Een Computer Te Herstellen Als Deze Is Verwijderd
Video: Hoe permanent verwijderde bestanden gratis te herstellen op Windows 10/8/7 2024, April
Anonim

Beginnende pc-gebruikers houden ervan om allerlei verbeteringen en verbeteringen aan de desktop te introduceren. Soms leiden hun experimenten tot ongewenste gevolgen, die door hun geringe ervaring moeilijk te verwerken zijn. Een van die problemen is het verwijderen van de prullenbak.

Hoe de prullenbak op een computer te herstellen als deze is verwijderd
Hoe de prullenbak op een computer te herstellen als deze is verwijderd

instructies:

Stap 1

Ga naar het menu Start-knop om de Prullenbak op uw computer te herstellen. Selecteer Uitvoeren. Er verschijnt een venster. Typ gpedit.msc op de opdrachtregel en druk vervolgens op Enter. Het menu Groepsbeleidsobjecten verschijnt. Zoek daarin het item "Gebruikersconfiguratie".

Stap 2

Selecteer in de subsecties die verschijnen "Beheersjablonen" en vervolgens "Desktop". Kijk naar de rechterkant van het menu. Daar ziet u de optie "Prullenbakpictogram verwijderen van bureaublad". wijs het de waarde "Niet ingesteld" toe om de prullenbak terug te brengen naar het bureaublad, klik op de knop OK. Start je computer opnieuw op.

Stap 3

Ga naar het menu Start-knop als de vorige methode niet de verwachte resultaten opleverde. Selecteer Uitvoeren. Typ regedit in de opdrachtregel en druk op Enter. Vouw in Register-editor het volgende pad uit: HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / HideDesktopIcons / NewstartPanel. Zoek parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E}.

Stap 4

Stel het in op nul om de prullenbak op uw bureaublad te herstellen. Als u de standaardstijl van het "Start"-menu hebt gewijzigd, moet u naar dit adres gaan: HKEY_CURRENT_USER / Software / Microsoft / Windows / CurrentVersion / Explorer / HideDesktopIcons / ClassicStartMenu. Zoek de DWORD-parameter {645FF040-5081-101B-9F08-00AA002F954E} en stel deze in op nul.

Stap 5

Herstel de prullenbak door de systeeminstellingen te herstellen. Ga naar het menu Start-knop, selecteer Alle programma's, vervolgens Bureau-accessoires, Systeemwerkset en Systeemherstel. Deze methode is goed als het controlepunt relatief recent is gemaakt. Als u geen controlepunt heeft gemaakt, heeft het systeem dit periodiek zelf gedaan. Als het controlepunt lang geleden is gemaakt, moet u de systeemparameters die u de afgelopen tijd met succes voor uzelf hebt aangepast, opnieuw wijzigen. De winkelwagen keert terug, maar andere items en functies die u hebt uitgeschakeld, keren ook terug.

Aanbevolen: