Een Programma Van Uw Computer Verwijderen Als Het Niet Wordt Verwijderd Not

Inhoudsopgave:

Een Programma Van Uw Computer Verwijderen Als Het Niet Wordt Verwijderd Not
Een Programma Van Uw Computer Verwijderen Als Het Niet Wordt Verwijderd Not

Video: Een Programma Van Uw Computer Verwijderen Als Het Niet Wordt Verwijderd Not

Video: Windows 10: software verwijderen 2022, December
Anonim

De situatie dat een programma niet van het systeem kan worden verwijderd, is bij veel Windows-gebruikers bekend. Dit probleem kan worden opgelost met behulp van standaardtools voor het besturingssysteem of software van derden.

Een programma van uw computer verwijderen als het niet wordt verwijderd not
Een programma van uw computer verwijderen als het niet wordt verwijderd not

instructies:

Stap 1

Om het programma correct te verwijderen, moet u het eerst sluiten en vervolgens naar het menu "Start" - "Configuratiescherm" - "Programma's en onderdelen" gaan. Zoek het gewenste programma in de lijst en klik op de knop "Verwijderen".

Stap 2

Als je alles correct hebt gedaan, maar het programma niet is verwijderd, kan het blijven werken in de verborgen modus. Om het volledig uit te schakelen, klikt u met de rechtermuisknop op het pictogram Deze computer en selecteert u Systeembeheer. Ga naar het gedeelte "Service", zoek het gewenste programma in de lange lijst en klik erop en selecteer de opdracht "Stoppen". Probeer vervolgens opnieuw de installatie ongedaan te maken via het Configuratiescherm.

Stap 3

Soms kan een toepassing niet worden verwijderd en verschijnt deze niet in de lijst met geïnstalleerde programma's. Probeer het installatiebestand van het programma te downloaden en voer het uit. Tijdens het installatieproces bepalen sommige programma's dat de toepassing al op de computer is geïnstalleerd en bieden ze aan om deze in dit stadium te verwijderen.

Stap 4

Er is een andere manier om "niet-verwijderbare" programma's te verwijderen. Download en installeer een van de programma's die speciaal zijn "geslepen" om in dergelijke gevallen problemen op te lossen en grondiger te verwijderen: Revo Uninstaller, Add Remove Plus of iets dergelijks. Door een dergelijk programma te starten, wordt ook een lijst met applicaties die op uw computer zijn geïnstalleerd voor u geopend en hoeft u alleen het noodlottige programma te vinden en de opdracht te geven om te verwijderen.

Populair per onderwerp