Een Cue-afbeelding Branden

Inhoudsopgave:

Een Cue-afbeelding Branden
Een Cue-afbeelding Branden

Video: Een Cue-afbeelding Branden

Video: Een Cue-afbeelding Branden
Video: Aşk Mantık İntikam 14. Bölüm 2024, Mei
Anonim

Cue is een afbeelding van een muziekschijf. En net als elk ander beeld, kan dit formaat worden opgenomen op een gewone schijf en afgespeeld met een muziekcentrum of een ander geschikt apparaat. Het proces van het schrijven van cue-bestanden heeft echter zijn eigen bijzonderheden.

Een cue-afbeelding branden
Een cue-afbeelding branden

Noodzakelijk

  • - Computer
  • - Foobar2000-programma;
  • - het Nero-programma.

instructies:

Stap 1

Voordat u begint met opnemen, moet u het bestand converteren. Hiervoor heeft u het programma Foobar2000 nodig. Deze speler is gemakkelijk te vinden op internet. Download het en installeer het op uw computer.

Stap 2

Start de speler. Nu moeten we de cue-afbeelding toevoegen aan het programmamenu. Klik hiervoor op Bestand en selecteer vervolgens Audio openen in het menu. Geef vervolgens het pad op naar de map waar het cue-bestand is opgeslagen. Kies het. Selecteer vervolgens deze afbeelding in het menu. Er wordt een lijst met nummers geopend.

Stap 3

Selecteer alle nummers. Selecteer vervolgens Converteren naar. Selecteer WAV als het uiteindelijke formaat. Er verschijnt een venster. Geef in dit venster de bitsnelheid op en klik vervolgens op OK. Geef in het volgende venster dat verschijnt de map op waarin de decoderingsresultaten worden opgeslagen en klik op OK. Het decoderingsproces begint. Wacht tot het is voltooid.

Stap 4

Ga nu naar de map die u hebt gekozen om het gedecodeerde bestand op te slaan. Open de cue-afbeelding met een teksteditor. De derde regel bevat de bestandsextensie. Het zou WAV moeten zijn. Als de extensie anders is, schrijf dan de juiste, dat wil zeggen WAV. Sla uw wijzigingen op wanneer u afsluit.

Stap 5

Voor de volgende stappen heeft u het programma Nero nodig. Download een van de nieuwste versies van internet en installeer deze op uw harde schijf. Plaats een lege cd in het station van uw computer. Start het programma en selecteer Nero Burning ROM.

Stap 6

Klik vervolgens op Recorder en ga naar Afbeelding branden. Specificeer het pad naar de cue-image (precies naar de afbeelding die je hebt geconverteerd en waarin je de extensie hebt gewijzigd). Selecteer in het volgende venster de schrijfsnelheid van de schijf. Voor de correctheid is het beter om de minimale snelheid te kiezen, zodat de kans op fouten klein is. Start met opnemen. Wacht tot de bewerking is voltooid. Verwijder vervolgens de schijf uit het station. De afbeelding wordt nu naar schijf geschreven.

Aanbevolen: