Een Sleutel Op Een Laptop Repareren

Inhoudsopgave:

Een Sleutel Op Een Laptop Repareren
Een Sleutel Op Een Laptop Repareren
Anonim

Een kapot toetsenbord op een laptop wordt als een van de meest voorkomende beschouwd. Het nadeel is dat zelfs een storing van één sleutel je alleen de mogelijkheid kan geven om de laptop te gebruiken voor het beoogde doel.

Een sleutel op een laptop repareren
Een sleutel op een laptop repareren

Het is nodig

  • - een nieuwe sleutel of een oude, voor het geval deze niet helemaal kapot is;
  • - een vochtige doek of met alcohol behandelde watten;
  • - Superlijm;
  • - schroevendraaier.

instructies:

Stap 1

Als de knop op het toetsenbord vastzit, probeer hem dan weer naar buiten te trekken of volledig te verwijderen. Hiervoor is een schroevendraaier of een dikke naald geschikt. Plaats het uiteinde van het gereedschap onder de verzonken sleutel en trek het voorzichtig naar u toe. De knop komt los van het toetsenbord en springt eruit. Doe dit niet te hard, anders kan de sleutel blijvend beschadigd raken, en dan moet je op zoek naar een vervanger, wat soms best lastig is.

Stap 2

Neem vervolgens een vochtige doek, of bij voorkeur een wattenstaafje met een alcohollaagje, en verwijder stof en ander vuil in de lege nis. Zuiver deze plek, het moet absoluut schoon zijn. Herhaal dezelfde procedure met de achterkant van de knop.

Stap 3

Monteer de knophouder. Een kleine hoeveelheid lijm kan worden gebruikt om het vast te zetten. SuperMoment lijm is hiervoor het meest geschikt. Laat voorzichtig een druppel of twee vallen en wacht tot alles hard wordt. Het duurt niet langer dan 1-2 minuten. Plaats vervolgens de knop op de keycap in de toetsenbordnis. Klik erop totdat het klikt. Wacht een paar minuten en test de sleutel.

Aanbevolen: