Hoe De Prestaties Te Versnellen?

Inhoudsopgave:

Hoe De Prestaties Te Versnellen?
Hoe De Prestaties Te Versnellen?

Video: Hoe De Prestaties Te Versnellen?

Video: Hoe De Prestaties Te Versnellen?
Video: 5 THINGS I WISH I KNEW When I Started Calisthenics 2024, Mei
Anonim

Een hoge computerprestatie zorgt voor een goede ergonomie en prettig werken op de pc. Omdat de nieuwste besturingssystemen veel bronnen verbruiken, voornamelijk door grafische effecten, kunnen ze de prestaties vertragen.

Hoe de prestaties te versnellen?
Hoe de prestaties te versnellen?

instructies:

Stap 1

Naast het vergroten van het fysieke geheugen van de computer, zoals RAM, of het vervangen van de processor door een nieuwere met een hogere kloksnelheid, kunt u sommige grafische Windows-processen uitschakelen. Windows bevat een systeemprogramma zoals Performance Options. Om het uit te voeren, gaat u naar de map "Deze computer" en klikt u met de rechtermuisknop op een lege ruimte in de map. Selecteer Eigenschappen in het contextmenu dat verschijnt. U ziet een venster met basisinformatie over de computer.

Stap 2

Selecteer in de linkerkolom met links de link Geavanceerde systeeminstellingen. De applicatie "Systeemeigenschappen" zal op het scherm starten, standaard het tabblad "Geavanceerd". Op dit tabblad ziet u het gedeelte "Prestaties", klik daarin op de knop "Opties …". Het volgende venster Prestatie-opties wordt geopend.

Stap 3

Selecteer op het tabblad Visuele effecten de optie Beste prestaties leveren en klik op Toepassen. Alle grafische effecten worden uitgeschakeld, waardoor RAM vrijkomt voor nieuwe processen.

Stap 4

Ga dan naar het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Wijzigen …" in de virtuele geheugenopties. Selecteer de grootte van het wisselbestand "Systeem geselecteerde grootte", of selecteer "Specificeer grootte" en geef een maximale waarde op, meestal meer dan wat wordt weergegeven in de regel "Aanbevolen". Klik daarna op "OK" en in het vorige venster - "Toepassen", en sluit alle vensters. U hebt dus de prestaties van uw computer verhoogd door visuele effecten uit te schakelen en RAM te gebruiken vanwege het toegewezen geheugendeel van de harde schijf schijf.

Aanbevolen: