Hoe U De Prestaties Van Uw Computer Kunt Verbeteren

Inhoudsopgave:

Hoe U De Prestaties Van Uw Computer Kunt Verbeteren
Hoe U De Prestaties Van Uw Computer Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Prestaties Van Uw Computer Kunt Verbeteren

Video: Hoe U De Prestaties Van Uw Computer Kunt Verbeteren
Video: Tutorial hoe verbeter je je pc prestaties 2018! 2024, Mei
Anonim

Er zijn veel manieren om de prestaties van uw computer te verbeteren. Richt uw aandacht op overklokmethoden voor software. ze voorkomen schade aan apparatuur.

Hoe u de prestaties van uw computer kunt verbeteren
Hoe u de prestaties van uw computer kunt verbeteren

Het is nodig

Geavanceerde systeemzorg

instructies:

Stap 1

Schakel eerst onnodige services uit. Dit zal wat RAM vrijmaken en de belasting van de centrale processor verminderen. Open het menu Configuratiescherm en ga naar het submenu Systeem en beveiliging. Klik nu op de snelkoppeling "Services" in het menu "Beheer".

Stap 2

Schakel alle services uit die u niet gebruikt. Zorg ervoor dat u eerst hun beschrijving bestudeert. Houd er rekening mee dat het uitschakelen van een belangrijke service kan leiden tot een fatale fout in het besturingssysteem.

Stap 3

Voeg virtueel geheugen toe als de harde schijf groot genoeg is om dit te doen. Open het menu "Start" en klik op de knop Bewerken op het item "Computer". Zoek nu het item "Prestaties" op het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Opties" die zich daarin bevindt. Selecteer het tabblad "Geavanceerd" en klik op de knop "Wijzigen". Schakel het selectievakje "Paginabestandsgrootte automatisch selecteren" uit.

Stap 4

Selecteer nu de partitie van de schijf waarop het besturingssysteem is geïnstalleerd en activeer de functie "Specificeer grootte". Voer respectievelijk de nummers 3000 en 5000 in de velden "Originele grootte" en "Maximale grootte" in. Klik op de knop "Instellen" en sluit het venster. Ga naar instellingen harde schijf.

Stap 5

Druk op de toetsen "Start" en E. Klik met de rechtermuisknop op de schijfpartitie waar Windows zich bevindt. Open de eigenschappen ervan. Zoek de optie "Sta indexering van bestandsinhoud toe" en schakel het vakje ernaast uit. Klik op de knop Toepassen en wacht tot de bestandseigenschappen zijn gewijzigd.

Stap 6

Download Advanced System Care van www.iobit.com. Voer het uit en open het menu Systeemdiagnose. Activeer de items "Optimalisatie" en "Defragmentatie". Klik op de knop Scannen en klik na het voltooien van dit proces op de knop Repareren.

Stap 7

Herhaal de stappen in de vorige stap, open het Windows Cleanup-menu en markeer alle vier de items. Sluit het programma en start uw computer opnieuw op.

Aanbevolen: