Overstappen Van Station C Naar Station D Drive

Inhoudsopgave:

Overstappen Van Station C Naar Station D Drive
Overstappen Van Station C Naar Station D Drive

Video: Overstappen Van Station C Naar Station D Drive

Video: Overstappen Van Station C Naar Station D Drive
Video: Город Барселона. Испания или Каталония? Большой выпуск. 2024, Mei
Anonim

Vaak moeten gebruikers ruimte vrijmaken op de systeempartitie van de harde schijf. In dergelijke gevallen kunt u verschillende opties gebruiken om informatie over te dragen naar andere lokale stations.

Overstappen van station C naar station D drive
Overstappen van station C naar station D drive

Noodzakelijk

Partitiemanager 10

instructies:

Stap 1

Gebruik de standaardhulpprogramma's om bestanden over te zetten die geen verband houden met het besturingssysteem. Open het verkennermenu en zoek de gewenste bestanden. Selecteer ze één voor één met de linkermuisknop terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt.

Stap 2

Klik nu met de rechtermuisknop op een van de geselecteerde bestanden en selecteer "Knippen". Open een map op de lokale schijf D en druk op de toetsencombinatie Ctrl en V. Alle geselecteerde bestanden worden verplaatst naar de opgegeven map.

Stap 3

Als u besturingssysteembestanden moet overzetten, installeer dan Partition Manager 10. Open het hoofdmenu van het hulpprogramma door de snelkoppeling op het bureaublad uit te voeren.

Stap 4

Selecteer het item "Modus voor gevorderde gebruikers" in het startvenster van het programma. Vouw het tabblad Wizards uit. Zoek het veld "Sectie kopiëren" en klik erop met de linkermuisknop.

Stap 5

Klik op de knop "Volgende" en selecteer de lokale schijf C. Gebruik hiervoor een grafische weergave van de volumes van de harde schijf. Klik nogmaals op "Volgende" en selecteer een locatie om de kopie van de systeemschijf op te slaan.

Stap 6

Zorg ervoor dat u de grootte van de nieuwe partitie opneemt. Maak er 1-2 GB meer van dan schijf C momenteel inneemt. Dit voorkomt problemen die samenhangen met een gebrek aan vrije ruimte. Klik op de knop "Voltooien" nadat u de vereiste parameters hebt ingevoerd.

Stap 7

Vouw het tabblad Wijzigingen uit. Klik op het item "Fysiek toepassen". Bevestig de start van het programma door op de knop "Ja" te klikken. Laat het hulpprogramma uw computer opnieuw opstarten om verder te werken met lokale schijven.

Stap 8

Het kopiëren van de systeempartitie kan ongeveer een uur duren. Zet de computer nooit uit tijdens deze handeling. Nadat u uw pc automatisch opnieuw hebt opgestart, controleert u of er een kopie op uw harde schijf staat.

Stap 9

Wijzig de parameters van de opstartsector als u van de nieuwe partitie de systeempartitie wilt maken. Gebruik hiervoor de Windows-installatieschijf.

Aanbevolen: