Hoe Programma's Van Station C Naar Station D Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Van Station C Naar Station D Te Verplaatsen
Hoe Programma's Van Station C Naar Station D Te Verplaatsen

Video: Hoe Programma's Van Station C Naar Station D Te Verplaatsen

Video: Hoe Programma's Van Station C Naar Station D Te Verplaatsen
Video: How To Move Steam Games To Another Hard Drive 2020 2024, Mei
Anonim

Soms is het nodig om reeds geïnstalleerde programma's over te zetten van station C naar station D. De reden kan een banaal gebrek aan ruimte op station C zijn, waardoor het besturingssysteem instabiel kan gaan werken. Het moet meteen duidelijk zijn dat het eenvoudigweg kopiëren van de map met het programma hier niet zal helpen, omdat de programma's moeten worden geïnstalleerd en het niet helemaal correct is om te praten over hun eenvoudige overdracht. Het is noodzakelijk om de programma's opnieuw te installeren op de nieuwe partitie van de harde schijf.

Hoe programma's van station C naar station D te verplaatsen
Hoe programma's van station C naar station D te verplaatsen

Het is nodig

Computer met Windows-besturingssysteem

instructies:

Stap 1

Bij de volgende stappen wordt ervan uitgegaan dat de C-schijf uw systeemschijf is en dat het besturingssysteem erop is geïnstalleerd. Eerst moet u het programma verwijderen van schijf C. U moet dit doen met behulp van het verwijderprogramma van dit programma. Om dit te doen, klikt u op "Start", vervolgens - "Alle programma's" en zoekt u het programma dat u wilt verwijderen. Selecteer in het menu van dit programma respectievelijk "Uninstall" en gebruik de "Uninstall Wizard" om het te verwijderen.

Stap 2

Als u via "Start" het verwijderingsprogramma van het programma niet kunt vinden, kunt u het als volgt verwijderen. Klik op "Start" en selecteer "Configuratiescherm". Zoek vervolgens het onderdeel Programma's toevoegen of verwijderen. Afhankelijk van het besturingssysteem en het type menu kan het zich in verschillende subsecties bevinden. Zoek het programma dat u wilt verwijderen. Klik erop met de rechtermuisknop en selecteer "Verwijderen". Verwijder op deze manier alle programma's die opnieuw op de D-schijf worden geïnstalleerd.

Stap 3

Om te installeren heeft u de installatieprogramma's van deze programma's nodig. Maak een map Program Files op station D. De programma's die u nodig hebt, worden in deze map opnieuw geïnstalleerd. U kunt de installatie van het gewenste programma starten, ongeacht waar het is geïnstalleerd (flashstation, schijf), door met de rechtermuisknop op het Setup- of Autotorun-bestand te dubbelklikken. Deze bestanden bevinden zich in de hoofdmap van het programma.

Stap 4

De "Setup Wizard" verschijnt. Installeer het programma met behulp van de aanwijzingen van de wizard. Houd er rekening mee dat tijdens het installatieproces er zeker een bladerknop zal zijn, door erop te klikken, kunt u de map wijzigen waarin u het programma moet installeren. Dit moet gebeuren, aangezien alle programma's standaard zijn geïnstalleerd op schijf C. Door op de bladerknop te klikken, selecteert u de map D / Program Files om het programma te installeren.

Stap 5

Ga op deze manier te werk en installeer alle benodigde programma's opnieuw op schijf D. Nadat het proces is voltooid, worden alle programma's van schijf C verwijderd en dienovereenkomstig geïnstalleerd op schijf D. De map Program Files die u hebt gemaakt op schijf D. schijf mag alleen de geïnstalleerde programma's opslaan. Dump geen informatie van derden in deze map.

Aanbevolen: