Hoe Het Geheugen Van Station D Naar Station C Te Verplaatsen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Geheugen Van Station D Naar Station C Te Verplaatsen
Hoe Het Geheugen Van Station D Naar Station C Te Verplaatsen

Video: Hoe Het Geheugen Van Station D Naar Station C Te Verplaatsen

Video: Hoe Het Geheugen Van Station D Naar Station C Te Verplaatsen
Video: Hoe kan ik een Playstation 3 flashen in 2020? 2024, Mei
Anonim

Om ervoor te zorgen dat de programma's die op de computer zijn geïnstalleerd correct werken, moet er voldoende vrije ruimte op de logische schijf zijn. Als er niet genoeg ruimte is, kunt u proberen deze op verschillende manieren vrij te maken.

Hoe het geheugen van station D naar station C te verplaatsen
Hoe het geheugen van station D naar station C te verplaatsen

instructies:

Stap 1

Het programma Acronis DiskDirectorSuite wordt gebruikt om schijfruimte tussen partities te verdelen. Er wordt aangenomen dat het hulpprogramma geen bestanden op schijven beschadigt, maar kopieer voor de veiligheid belangrijke informatie naar externe media.

Stap 2

Start het programma en selecteer de automatische modus. Vink in het linkerdeel van het venster in het gedeelte "Wizards" het item "Schijfruimte vergroten" aan.

Stap 3

Markeer in het venster "Expand Space Wizard" de C:-schijf en klik op "Volgende" om door te gaan. Selecteer in het nieuwe scherm D: en ga verder door op Volgende te klikken. Stel in het venster "Partitiegrootte" de nieuwe grootte D in. Wijzig hiervoor de positie van de schuifregelaar of voer gegevens in het veld "Partitiegrootte" in.

Stap 4

Klik nogmaals op "Volgende". Het systeem geeft een venster weer met de nieuwe schijfstructuur. Als alles u bevalt, klikt u op "Voltooien", als u de wijzigingen wilt annuleren, gebruikt u de knop "Terug". Druk in het laatste venster op de knop in de vorm van een dambordvlag, waarna het programma begint te werken.

Stap 5

Standaard bevat de C:-schijf het wisselbestand - de plaats waar Windows tussentijdse berekeningsresultaten en de meest gevraagde gegevens schrijft. Om ruimte op het systeemstation vrij te maken, kunt u het wisselbestand naar een ander logisch station verplaatsen.

Stap 6

Roep het contextmenu op door met de rechtermuisknop op het pictogram "Deze computer" te klikken en "Eigenschappen" te markeren. Klik in het gedeelte "Prestaties" van het tabblad "Geavanceerd" op "Opties" en ga opnieuw naar het tabblad "Geavanceerd".

Stap 7

Klik in het gedeelte Virtueel geheugen op Wijzigen. Markeer de C-schijf met de cursor en wijs in de sectie "Paginabestandsgrootte …" "Geen wisselbestand" toe. Klik op "Instellen" om de wijzigingen te bevestigen. Selecteer vervolgens station D en stel in dezelfde sectie de minimale en maximale grootte van het wisselbestand in. De minimale grootte wordt aanbevolen om 1,5 keer de hoeveelheid RAM op de computer in te nemen.

Stap 8

Voordat u schijfruimte wijzigt, moet u de tijdelijke bestanden van de C-schijf wissen. Selecteer in het menu Start de optie Zoeken en selecteer Bestanden en mappen. Voer in de zoekbalk temp in, wijs de C-schijf toe als zoekbereik en specificeer in de aanvullende parameters "Zoeken in systeemmappen", "Zoeken in verborgen mappen" en "Zoeken in submappen".

Stap 9

Open de gevonden mappen met de naam Temp en Tijdelijke Internet FilesContent. IE5 en verwijder hun inhoud - op deze manier kunt u veel ruimte vrijmaken op de systeemschijf.

Aanbevolen: