Hoe Een Tafel Te Verwijderen?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Tafel Te Verwijderen?
Hoe Een Tafel Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Tafel Te Verwijderen?

Video: Hoe Een Tafel Te Verwijderen?
Video: Tip: kringen verwijderen van houten tafel 2023, Maart
Anonim

De bewerking van het verwijderen van een tabel in een document van een kantoortoepassing Word opgenomen in het Microsoft Office-pakket verwijst naar de standaardacties van het programma en kan door de gebruiker worden uitgevoerd zonder tussenkomst van aanvullende software van derden.

Hoe een tafel te verwijderen?
Hoe een tafel te verwijderen?

Noodzakelijk

Microsoft Word

instructies:

Stap 1

Start de Office-toepassing Word die is opgenomen in de Microsoft Office-suite en open het te bewerken document.

Stap 2

Roep het contextmenu van de geselecteerde tabel op door ergens te klikken, ga naar het item "Lay-out".

Stap 3

Klik op de knop "Verwijderen" in het gedeelte "Hulpmiddelen voor tabellen" om de tabel en de inhoud ervan te verwijderen en ga naar het gedeelte "Rijen en kolommen".

Stap 4

Druk nogmaals op de knop "Verwijderen" in de geselecteerde sectie en selecteer de opdracht "Tabel verwijderen" om de verwijderingsbewerking te bevestigen.

Stap 5

Selecteer de hele tabel die moet worden verwijderd om alternatieve acties uit te voeren om de tabel te verwijderen en selecteer het item "Verwijderen" in het menu "Tabel" van de bovenste werkbalk van het programmavenster.

Stap 6

Gebruik de opdracht "Verwijderen" om de bewerking te bevestigen.

Stap 7

Klik op de linkerrand van een cel om deze te selecteren en druk op de Del-functietoets om de geselecteerde cel te verwijderen, of klik op de linkerrand van de te bewerken regel om deze te selecteren en druk op de Del-toets om de geselecteerde regel te verwijderen.

Stap 8

Klik op de rand van de kolom die moet worden bewerkt om deze te selecteren en druk op de Del-toets om deze te verwijderen, of gebruik de selectie van meerdere tabelelementen terwijl u de Ctrl-functietoets ingedrukt houdt om de te verwijderen tabelcomponenten te definiëren. Druk op de Del-toets om de bewerking te voltooien

Stap 9

Selecteer de Tab-toets of de Shift + Tab-toetscombinatie om tekst in respectievelijk de volgende of vorige tabelcel te selecteren. Druk op de Del-toets om de geselecteerde tekst in de geselecteerde cel te verwijderen.

Stap 10

Wijs Selecteren aan in het menu Tabel in de bovenste werkbalk van het Word-venster om de kolommen, rijen of de hele tabel te selecteren die u wilt verwijderen, en druk op Del.

Populair per onderwerp