Hoe Maak Je Een Tafel In Een Tafel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Tafel In Een Tafel?
Hoe Maak Je Een Tafel In Een Tafel?

Video: Hoe Maak Je Een Tafel In Een Tafel?

Video: Hoe Maak Je Een Tafel In Een Tafel?
Video: tuintafel | diy | vtwonen 2024, April
Anonim

Krachtige teksteditors hebben uitgebreide mogelijkheden voor het verwerken en opmaken van de documenten die u maakt. Door middel van de editor kan de tekst worden weergegeven met verschillende elementen en vormen. Een van de meest gebruikte vormen van gegevensstructurering zijn tabellen. Alle documentgegevens kunnen worden weergegeven in de vorm van tabelelementen. Het is logisch om veel elementen en vormen van de editor in elkaar te voegen voor een betere waarneming. Bovendien kan een tabel ook worden gespecificeerd als een element van de tabel. U kunt een tabel in een tabel invoegen met behulp van een teksteditor.

Hoe maak je een tafel in een tafel?
Hoe maak je een tafel in een tafel?

instructies:

Stap 1

Start Microsoft Word-editor. Maak in de applicatie een nieuw document aan of open een bestaand document. Selecteer in het applicatiemenu "Tabel" - "Invoegen" - "Tabel".

Stap 2

Het venster van de modus voor het instellen van de tafel wordt geopend op het scherm. Stel de parameters van de toekomstige tabel erin in. Om dit te doen, stelt u de waarden in die u nodig hebt in de velden "Aantal rijen" en "Aantal kolommen". Pas de breedte van de kolommen in de onderstaande velden naar wens aan. Klik op de knop "Ok". Er verschijnt een tabel met de opgegeven rijen en kolommen op het huidige blad van het document.

Stap 3

Plaats uw cursor in de tabelcel waar u de geneste tabel wilt hebben. Roep het contextmenu van de cel op door met de rechtermuisknop te klikken. Klik daarin op de regel "Tabel toevoegen".

Stap 4

De toepassing start de modus voor het maken van tabellen, vergelijkbaar met de hierboven beschreven modus. Maak alle instellingen voor de geneste tabel en sla ze op met de knop "OK". De gemaakte tabel wordt weergegeven in de huidige cel van de hoofdtabel. Stel de opmaak van beide elementen in met behulp van de optie "Table" - "Auto Table Format" of stel de eigenschappen van elke tabel handmatig in. Pas de grootte van de cellen aan op basis van hun inhoud. De geneste tabel in de tabel is gebouwd.

Aanbevolen: