Hoe Maak Je Een Transparante Tafel?

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Transparante Tafel?
Hoe Maak Je Een Transparante Tafel?

Video: Hoe Maak Je Een Transparante Tafel?

Video: Hoe Maak Je Een Transparante Tafel?
Video: Epoxy Coating transparant aanbrengen, hoe doe je dat? 2024, April
Anonim

Het typen van platte tekst in Microsoft Word is eenvoudig, deze vaardigheden worden zelfs op school onderwezen. Als u vaak met elektronische documenten werkt, leer dan alle nuances van Microsoft Word. Tabellen kunnen maken is net zo belangrijk als snel kunnen typen.

Hoe maak je een transparante tafel?
Hoe maak je een transparante tafel?

Het is nodig

  • - Een computer;
  • - Microsoft Word.

instructies:

Stap 1

Let in je werk op de versie van het programma Microsoft Word. De punten voor het invoegen van tabellen in een document verschillen bijvoorbeeld, in eerdere versies staat dit tabblad in de statusbalk als een apart tabblad, in latere versies is het te vinden op het tabblad "Invoegen". Klik op de knop "Tabel", u ziet een lijst met verschillende manieren om een tabel in te voegen. Selecteer de eerste regel - "Tabel invoegen", een nieuw klein venster zal voor u openen. Selecteer het gewenste aantal rijen en kolommen, klik op "OK", er verschijnt een tabel in het werkdocument. Formatteer de gemaakte tabel zoals u wilt - formaat van kolommen wijzigen, rijen toevoegen.

Stap 2

Klik met de rechtermuisknop op de tafel. Selecteer "Tabeleigenschappen". U ziet een venster met verschillende tabbladen - "Tabel", "Rij", "Kolom", "Cel". Ga naar het tabblad "Tabel", rechtsonder zijn er items "Rand en opvulling", "Opties".

Stap 3

Selecteer Rand en opvulling. Dit menu bevat de volgende tabbladen - "Rand", "Pagina", Vullen ". Ga naar het tabblad "Rand". Selecteer "Type", de optie verwijst naar het lijntype van de tabel die u hebt gemaakt.

Stap 4

Scroll om het type te vinden dat het beste bij uw tafel past. In dezelfde kolom is er een tabblad "Kleur" - dit geldt ook voor de lijnen van de tabel. Selecteer de gewenste optie, maak de tafel volledig transparant door een witte achtergrond te kiezen. De tabel zelf wordt niet verwijderd, hij wordt gewoon onzichtbaar.

Stap 5

Probeer een andere methode. Selecteer bij het maken van een tabel het tweede item - "Tabel tekenen". Klik op deze regel, in plaats van de cursor ziet u een potlood. Maak er je eigen, individuele tabel mee, met verschillende cellen en een verschillend aantal kolommen. Selecteer bij het maken van een tabel de gewenste penkleur, lijntype, teken een transparante tabel.

Aanbevolen: