Hoe U Firefox Sneller Kunt Laten Starten

Inhoudsopgave:

Hoe U Firefox Sneller Kunt Laten Starten
Hoe U Firefox Sneller Kunt Laten Starten

Video: Hoe U Firefox Sneller Kunt Laten Starten

Video: Hoe U Firefox Sneller Kunt Laten Starten
Video: How to Change Language in Mozilla Firefox Browser 2024, Mei
Anonim

Het is mogelijk om de lancering van Firefox te versnellen door de browser aan te passen om toegang te krijgen tot de belangrijkste instellingen. Door ze te besturen, kunt u niet alleen de applicatie "afstemmen", maar het programma ook volledig uitschakelen. Doe voorzichtig!

Hoe u Firefox sneller kunt laten starten
Hoe u Firefox sneller kunt laten starten

Noodzakelijk

  • - Windows XP
  • - Mozilla Firefox

instructies:

Stap 1

Gebruik de pre-caching-eigenschap van het besturingssysteem Windows XP voor vaak uitgevoerde programma's. In dit geval wordt een speciale map gebruikt - Prefetch. Technisch wordt de operatie als volgt uitgevoerd.

Stap 2

Roep het servicemenu van de Mozilla Firefox-applicatie op door met de rechtermuisknop op het browserpictogram te klikken en naar het item "Eigenschappen" te gaan.

Stap 3

Voeg de waarde / Prefetch: 1 toe in het veld "Object", dat het pad naar het programma weergeeft. De volledige waarde van het pad naar de browser ziet er als volgt uit:

C: Program FilesMozilla Firefoxfirefox.exe / Prefetch: 1Met deze bewerking kan het systeem aanvullende informatie over de browser registreren in de map Prefetch om de Firefox-toepassing snel te starten.

Stap 4

Voer about: config in de adresbalk van uw browser in om toegang te krijgen tot een vergelijkbare regedit-editor voor de Mozilla Firefox-toepassing.

Stap 5

Maak een nieuwe binaire parameter met de naam cofig.trim_on_minimize om te voorkomen dat Firefox uit het systeemgeheugen wordt verwijderd bij het minimaliseren van toepassingsvensters.

Stap 6

Stel de waarde van de nieuw gemaakte parameter in op false en start de browser opnieuw om de wijzigingen toe te passen.

Stap 7

Voer de waarde about: config nogmaals in de adresbalk van de browser in om de hoeveelheid geheugen die door de applicatie wordt gebruikt te beperken.

Stap 8

Maak een nieuwe integer-parameter browser.cache.memory.capacity en geef de gewenste hoeveelheid geheugen op als parameterwaarde (in kilobytes).

Stap 9

Start Mozilla Firefox opnieuw om de geselecteerde wijzigingen toe te passen.

Stap 10

Maak nog een nieuwe tekenreeksparameter met de naam browser.cache.disk.parent_directory om de schijfcache van de toepassing naar een andere map te verplaatsen.

Stap 11

Geef het gewenste pad naar de tijdelijke opslagmap voor internetinhoud op als de waarde van de nieuw gemaakte parameter en start de browser opnieuw om de opdracht uit te voeren.

Aanbevolen: