Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Laten Werken

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Laten Werken
Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Laten Werken

Video: Hoe U Uw Computer Sneller Kunt Laten Werken
Video: MAAK JE PC SNELLER IN 5 STAPPEN! WERKT IN 2021! 2024, April
Anonim

Hoe fijn is het als de computer snel is. Programma's worden vrijwel direct geladen, games worden niet langzamer. Maar er zijn momenten waarop de computer zijn prestaties vermindert. De prestaties dalen dramatisch naar beneden. Daarom is het dringend nodig maatregelen te nemen om de snelle prestaties van de computer te herstellen.

Hoe u uw computer sneller kunt laten werken
Hoe u uw computer sneller kunt laten werken

instructies:

Stap 1

De belangrijkste reden voor de vertraging van de computerprestaties ligt in de software. Het register is vervuild met onnodige en reeds verwijderde bestanden. Schijffragmentatie neemt toe. Steeds vaker worden onnodige programma's onjuist geïnstalleerd en verwijderd. Een enorm aantal processen. Virussen kunnen ook het systeem binnendringen en de prestaties van de computer verstoren.

Stap 2

Voer een volledige volgorde van bestanden en mappen op het systeem uit. Verwijder het puin, sorteer de mappen met "prullenbak". Verwijder alle overbodige programma's. Installeer programma's om uw computer te optimaliseren. Gebruik ze om het register op te schonen. Defragmenteer het vervolgens. Deze bewerking kan meerdere keren worden uitgevoerd om het nuttige werk te vergroten. Begin na het register met het defragmenteren van uw harde schijven. Zodat u de prestaties op hen kunt verbeteren. Voer aan het einde een antivirusscan uit.

Stap 3

Verbeter uw computer door nieuwe hardware aan te schaffen. Hoe meer u uw computer laadt, hoe meer bronnen er nodig zijn. Koop een krachtigere processor, installeer nog een paar gigabytes RAM. Een verouderde voeding kan er ook voor zorgen dat uw systeem traag werkt.

Aanbevolen: