Hoe Wordpress Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Wordpress Te Russificeren
Hoe Wordpress Te Russificeren

Video: Hoe Wordpress Te Russificeren

Video: Hoe Wordpress Te Russificeren
Video: Hoe wordpress te installeren 2024, Mei
Anonim

Onder bloggers die het WordPress-platform actief gebruiken om hun werk te hosten, rijst vaak de vraag naar de russificatie van de nieuwste versie. Het lijkt erop dat als je wacht op de officiële release, je de reeds Russified-versie kunt downloaden, maar het ongeduld doet zijn werk. Russificatie kan worden onderverdeeld in 2 delen: Russificatie van het admin panel en Russificatie van het blogthema. Beide opties worden in dit artikel behandeld.

Hoe wordpress te russificeren
Hoe wordpress te russificeren

Noodzakelijk

Wordpress-platform, ontwerpthema

instructies:

Stap 1

Als om de een of andere reden de weergave van de Cyrillische tekst wordt verbroken, moet u de Russification-bestanden downloaden naar uw computer en vervolgens naar de server. Deze bestanden worden in de regel door niemand apart gedeeld. U kunt de nieuwe versie van WordPress gratis downloaden, waarvan de distributie een map heeft met het Russische taalpakket. Het archief met WordPress neemt ongeveer 4 MB in beslag, zie je, de grootte van de bestanden is vrij klein. Russificatiebestanden nemen slechts een paar kilobytes in beslag.

Stap 2

Pak het gedownloade archief uit, open de map wp-content, de map Languages bevat de bestanden die je nodig hebt. Standaard bevatten deze bestanden RU in hun naam.

Stap 3

Gebruik uw FTP-manager om ze naar uw server te uploaden in de map public_html (of sitedomein) / wp-content / talen.

Stap 4

Open het bestand wp-config.php op de server, die zich in de root van uw site bevindt. Voeg er de volgende regels aan toe:

definiëren ('WPLANG', 'ru_RU');

definiëren ('DB_CHARSET', 'utf8');

Stap 5

Nu moet je naar phpMyAdmin gaan, alle databasetakken selecteren, de nieuwe utf8-codering instellen.

Stap 6

Hetzelfde kan worden gedaan met behulp van de platformupdate, die zich op de hoofdpagina van uw beheerderspaneel bevindt.

Stap 7

De Russificatie van het thema is heel gemakkelijk te doen. Open uw website, markeer elk woord dat in het Engels is, kopieer het. Als je een kopie van je thema op je computer hebt staan, open dan Total Commander. Druk op alt="Afbeelding" + F7, plak het gekopieerde woord in het veld "Met tekst", klik op de knop "Zoeken starten". Het zoekresultaat zal een of meer bestanden zijn.

Stap 8

Open elk van deze bestanden één voor één. Gebruik de sneltoets Ctrl + F om deze bestanden in de editor te zoeken. Wijzig de gevonden woorden en vervang vervolgens de bestanden die op de server staan door deze bestanden.

Stap 9

Na het bijwerken van de pagina, afhankelijk van de correctheid van de acties, ziet u de wijzigingen of niet. Als er geen wijzigingen zijn opgetreden, moet u daarom naar waarden in andere bestanden zoeken.

Aanbevolen: