Hoe Het Toetsenbord Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Het Toetsenbord Te Russificeren
Hoe Het Toetsenbord Te Russificeren

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Russificeren

Video: Hoe Het Toetsenbord Te Russificeren
Video: How To Russify Your PC 2024, Mei
Anonim

Als u zich voorbereidt op een reis naar het buitenland, moet u alle dingen voorbereiden die voor u nuttig kunnen zijn. Als u uw laptop niet meeneemt, zult u onaangenaam verrast worden. Het toetsenbord van een computer, laptop of netbook is niet geschikt voor het typen van Cyrillische tekst. Met andere woorden, u moet de locatie van de Russische letters op de toetsen onthouden. Het is goed als je weet hoe je blindelings moet typen, maar wat als dat niet het geval is? Dan helpen de volgende tips je.

Hoe het toetsenbord te russificeren
Hoe het toetsenbord te russificeren

Noodzakelijk

  • - speciale stickers
  • - aankoop van een russified toetsenbord
  • - diensten van online toetsenborden.

instructies:

Stap 1

De meest rationele uitweg in dit geval zou zijn om stickers voor je toetsenbord te kopen. Het vinden ervan zal niet moeilijk zijn, zoals in principe het Russified-toetsenbord. Stickers hebben de neiging om na verloop van tijd los te laten, daarom is deze optie tijdelijk. Als je in het buitenland gaat verblijven, dan zou de beste oplossing zijn om een normaal toetsenbord te kopen.

Stap 2

Als we verder naar deze situatie kijken, komt er een ander probleem aan de horizon. Als je een computer of laptop koopt, zal het besturingssysteem op dit apparaat niet Russified zijn. Om Russificatie uit te voeren, is het beter om specialisten in computerwinkels te raadplegen of dit geval van tevoren te voorzien en een computer te bestellen met een geïnstalleerd besturingssysteem, met ondersteuning voor de Russische taal.

Stap 3

Een andere oplossing voor dit probleem kan het bezoeken van services zijn waarmee u kunt typen zonder een muis te gebruiken. U kunt ook een niet-Russisch toetsenbord gebruiken, de monitor zal een schijn weergeven van een vertrouwd toetsenbord met de Russische taal.

Stap 4

In extreme gevallen kunt u een programma van internet naar uw computer downloaden, waardoor u de basisprincipes van blind typen kunt leren.

Aanbevolen: