Hoe Amxmodmenu Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Amxmodmenu Te Russificeren
Hoe Amxmodmenu Te Russificeren

Video: Hoe Amxmodmenu Te Russificeren

Video: Hoe Amxmodmenu Te Russificeren
Video: Kak Cozdat9 CBON CERVER 4EREZ HLDS +ADMIN+AMXMODMENU 2024, Mei
Anonim

Amxmodmenu is een menu op de Counter Strike-spelserver waarmee je spelers kunt verbannen, kaarten opnieuw kunt starten en spelers uit het spel kunt gooien. Dit menu is een van de handige manieren om serveropdrachten te beheren.

Hoe amxmodmenu te russificeren
Hoe amxmodmenu te russificeren

Het is nodig

  • - een computer die is aangesloten op internet;
  • - geïnstalleerde CS-server.

instructies:

Stap 1

Houd er rekening mee dat de Russificatie van Amxmodmenu zowel positieve als negatieve kanten heeft. Dus bij het installeren van een lokalisatie-crack kunnen de spelers van deze server problemen hebben met tekstcoderingen; in plaats van het Cyrillische alfabet kunnen hiërogliefen op het scherm verschijnen. Het lettertype van de Russische tekst kan afwijken van de standaard lettertypen van het Counter Strike-spel. De voordelen van Russification zijn dat het gemakkelijk is om de server te beheren voor degenen die weinig of geen Engels beheersen. Uw server zal bijna uniek zijn, dit is nog een pluspunt.

Stap 2

Download archieven met Russische vertaling van CS voor Amxmodmenu van de site https://cs-xgm.ucoz.net/Files/lang_ru.rar, deze link is voor versie 1.76. Als versie 1.8 op uw computer is geïnstalleerd, gebruik dan de link https://cs-xgm.ucoz.net/Files/lang_1.8.0_1.8.1.rar. Pak het archief uit, kopieer de Lang-map naar de map addons / amxmodx / data met het spel, als de vraag "Vervangen?" Klik OK".

Stap 3

Voer Russification uit voor extra plug-ins die op uw server zijn geïnstalleerd. Sommige plug-ins gebruiken tekst niet uit tekstdocumenten, maar uit de AMXX-plug-in zelf. Als je bijvoorbeeld de plug-in high_ping_kicker.amxx hebt geïnstalleerd, kickt het spelers met een ping-waarde die groter is dan de ingestelde waarde en geeft het een bijbehorend bericht weer.

Stap 4

Om een dergelijke plug-in te vertalen, opent u het bestand high_ping_kicker.sma met het programma AkelPad, klikt u met de rechtermuisknop op het bestandspictogram en selecteert u "Openen met". Zoek de tekenreeks die u wilt vertalen en wijzig de waarde handmatig. Sla vervolgens de wijzigingen op, sluit het bestand. Sleep het met de linkermuisknop naar het bestand compile.exe. Russificatie van de plug-in voor Amxmodmenu is voltooid.

Stap 5

Stel de standaard Russische taal in op de Counter Strike-server, ga naar de gamemap, open de map addons en open het amxmodx / data / kluis.ini-bestand met behulp van het Kladblok-programma. Zoek de regel server_language en en verander de laatste twee letters in ru.

Stap 6

Open vervolgens het bestand amxmodx / configs / amxx.cfg, verander de waarde van amx_client_languages in 0. Om problemen met codering op te lossen, download het bestand https://cs-xgm.ru/Files/c_1251.rar, voer het uit, bevestig de lancering en start de computer opnieuw op. Russificatie van Amxmodmenu is voltooid.

Aanbevolen: