Hoe De Server Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Server Te Russificeren
Hoe De Server Te Russificeren

Video: Hoe De Server Te Russificeren

Video: Hoe De Server Te Russificeren
Video: Google Data Center 360° Tour 2024, Mei
Anonim

Een kant-en-klare server voor het Counter Strike-spel is bijna altijd correct Russified. Als je naar de server gaat en je ziet in plaats van een waarschuwing of begroeting hiërogliefen, dan daalt het vertrouwen in de server aanzienlijk.

Hoe de server te russificeren
Hoe de server te russificeren

instructies:

Stap 1

Configureer eerst de server voor alle parameters. In de regel is het beter om Russischtalige interfaces te gebruiken, zodat gebruikers geen problemen hebben tijdens het spelen. Download het archief met de Russische vertaling voor uw versie van de CS-server naar de harde schijf van uw computer. U kunt een groot aantal vergelijkbare bronnen op internet vinden. Controleer bestanden altijd met een antivirusprogramma voordat u ermee gaat werken, aangezien het vaak mogelijk is om het besturingssysteem te infecteren met verschillende onbekende bestanden van het netwerk.

Stap 2

Pak het gedownloade zip-archief uit met behulp van het WinRar-programma. Als je een Total Commander-programma hebt, gebruik het dan, aangezien de archiver in dit programma is geïntegreerd. Zoek de Lang-map in de uitgepakte gegevens en kopieer deze naar de servermap langs het Addons / Amxmodx / Data / pad, ter vervanging van de bestaande bestanden.

Stap 3

Installeer Russische taalondersteuning "Standaard". Open hiervoor het Vault.ini-bestand langs hetzelfde pad (dit kan met elke testeditor - hetzelfde Kladblok) en zoek de parameter server_language. Vervang de En-waarde door Ru. Sla vervolgens alle wijzigingen op in het systeem.

Stap 4

Open het amxx.cfg-bestand. Je kunt het vinden langs het pad Addons / Amxmodx / Configs / in de servermappen. Als dit niet werkt, kunt u de standaardhulpprogramma's van het besturingssysteem gebruiken om de bestanden te vinden. Klik hiervoor in het bovenste tabblad op de knop "Zoeken". Voer de bestandsnaam in en wacht terwijl het systeem alle gegevens op de computer scant. Wijzig de parameter amx_client_languages in nul in plaats van één. Sla uw wijzigingen op in het bestand.

Stap 5

Als er add-ons op uw server zijn geïnstalleerd, moet u er woordenboeken voor downloaden en installeren. Ze zijn meestal ook te vinden op internet, vooral op forums en sites gewijd aan Counter Strike.

Aanbevolen: