Hoe Programma's Te Russificeren

Inhoudsopgave:

Hoe Programma's Te Russificeren
Hoe Programma's Te Russificeren

Video: Hoe Programma's Te Russificeren

Video: HBO 4, diagnostiek en doe-het-zelfaanpassing 2022, December
Anonim

Het is niet zo moeilijk om een ​​Engelstalig programma te russificeren. Om dit te doen, moet u een van de editors gebruiken waarmee u een specifieke bron van het programma kunt aanpassen. Na het maken van een bestand met Russische vertaling van opdrachten en opties, wordt een bijbehorende patch gemaakt, die het proces van het vertalen van het softwareproduct naar het Russisch vergemakkelijkt. Dergelijke correcties kunnen vervolgens op andere computers worden gebruikt.

Hoe programma's te russificeren
Hoe programma's te russificeren

Het is nodig

Software-editors

instructies:

Stap 1

Om een ​​programma te Russificeren, bepaalt u welke bron u wilt bewerken: tekst,.rdata,.data,.pdata,.rsrc, enzovoort. Selecteer het juiste softwareproduct om het te corrigeren.

Stap 2

Installeer en voer een bewerkingsprogramma uit op uw computer. Breng de nodige wijzigingen aan met betrekking tot de vertaling van beschrijvingen en opties van het Engels naar het Russisch, sla het bestand op in dezelfde editor.

Stap 3

Maak een patch die uw Engelse programma bijwerkt wanneer u het installeert. U kunt nu dezelfde patch op andere computers gebruiken om de vereiste programma's te Russify.

Populair per onderwerp