Een Aanvraag Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat Op Een Computer

Inhoudsopgave:

Een Aanvraag Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat Op Een Computer
Een Aanvraag Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat Op Een Computer

Video: Een Aanvraag Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat Op Een Computer

Video: Een Aanvraag Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat Op Een Computer
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2024, April
Anonim

Een certificaat is een elektronisch document dat het recht geeft op aanvragen. Dit document definieert de eisen voor ontwikkelaars en vormt een voorwaarde voor het bepalen van de geldigheidsduur. Het certificaat bevat meestal informatie over de houder van het programma.

Een aanvraag ondertekenen met een persoonlijk certificaat op een computer
Een aanvraag ondertekenen met een persoonlijk certificaat op een computer

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - SisSigner-programma.

instructies:

Stap 1

Download het archief met de SISSigner-app om de app te ondertekenen met een persoonlijk certificaat. Installeer het programma, voeg de cert-map toe aan de programmamap. U kunt het archief met het programma downloaden via de link https://depositfiles.com/files/bhvzj0j82. Ga naar de applicatiemap, kopieer uw certificaat, de sleutel ernaar, evenals het programma zelf dat moet worden ondertekend.

Stap 2

Start het SISSigner-programma, specificeer in het toepassingsvenster het pad naar de sleutel, naar het certificaat en het wachtwoord van het bestand met de sleutel (standaard is dit 1234567), evenals het pad naar het programma dat u wilt ondertekenen. Hernoem de sleutel, het programma en het certificaat niet, het belangrijkste is om de juiste paden op te geven voor het ondertekenen van de applicatie met een persoonlijk certificaat.

Stap 3

Klik dan op de knop "Ondertekenen". Nadat het cmd-venster is geopend en de prompt "Druk op een willekeurige toets" verschijnt, drukt u op een willekeurige knop op het toetsenbord. Het ondertekenen van de aanvraag met een certificaat is voltooid.

Stap 4

Gebruik het Signsis-programma om uw programma te ondertekenen met een persoonlijk certificaat. Installeer het programma op uw computer door het archief https://depositfiles.com/files/7ruq439pl te downloaden en uit te pakken. Kopieer uw sleutel en certificaat naar de programmamap.

Stap 5

Wijzig vervolgens de naam van het certificaatbestand in cert.cer en de naam van het sleutelbestand in cert.key. Open het bestand install1.bat met Kladblok, wijzig de wachtwoordwaarde in uw wachtwoord, wijzig het pad naar de programmamap, let daarbij op de schuine strepen (/). Als u het verkeerde pad opgeeft, kunt u het programma niet ondertekenen met een certificaat. Sla de wijzigingen in het bestand op, sluit het.

Stap 6

Ga naar Verkenner, open de map met het programma dat je wilt ondertekenen. Klik met de rechtermuisknop op de toepassing en selecteer Ondertekenen met persoonlijk certificaat. Naast het bestand verschijnt een ander bestand met dezelfde naam, waaraan het woord ondertekend is toegevoegd.

Aanbevolen: