Hoe Een Persoonlijk Certificaat Te Krijgen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Persoonlijk Certificaat Te Krijgen
Hoe Een Persoonlijk Certificaat Te Krijgen

Video: Hoe Een Persoonlijk Certificaat Te Krijgen

Video: Hoe Een Persoonlijk Certificaat Te Krijgen
Video: Omgaan met zenuwen bij een presentatie 2024, Mei
Anonim

Een persoonlijk certificaat kan worden verkregen bij een onafhankelijke internetorganisatie. Om dit te doen, moet u de registratieprocedure doorlopen en de juiste persoonlijke gegevens invullen.

Persoonlijk certificaat
Persoonlijk certificaat

Noodzakelijk

computer, internet, browser

instructies:

Stap 1

Voor het verkrijgen van een persoonlijk certificaat gaat u met een browser naar de website van een onafhankelijke organisatie die dergelijke diensten aanbiedt. Er kan een reeks programma's worden aangeboden waarvan de installatie hoogstwaarschijnlijk nodig zal zijn om een certificaat te verkrijgen. Op de pagina die wordt geopend, wordt een standaard set registratiegegevens aangeboden: voer een e-mailadres, een wachtwoord en een beveiligingsvraag in die nodig kan zijn om deze laatste te herstellen.

Stap 2

Houd er rekening mee dat u bij het kiezen van een beveiligingsvraag deze moet opschrijven en zorgvuldig moet opslaan, aangezien dit de enige manier is om een vergeten wachtwoord te herstellen. Vervolgens wordt binnen een paar minuten een bericht verzonden naar het opgegeven e-mailadres, waarin een link staat om de registratie te bevestigen. Als er plotseling niet op wordt gedrukt, moet het worden gekopieerd en in de adresbalk van de browser worden ingevoerd.

Stap 3

De webpagina die wordt geladen nadat op de link is geklikt, kan een veld voor wachtwoordbevestiging bevatten. Dit is nodig om ervoor te zorgen dat de sitebeheerder zeker weet dat het de persoon is die de link heeft gevolgd. Na het invoeren van het wachtwoord wordt een pagina met een andere vragenlijst geopend, waar u wordt gevraagd om enkele persoonlijke gegevens te schrijven, evenals het adres van de provider of andere informatie die nodig is voor het afgeven van een certificaat. Vervolgens wordt er nog een bericht verzonden naar het eerder geselecteerde e-mailadres, dat een directe link naar het certificaatinstallatieprogramma bevat, evenals instructies voor de installatie en het gebruik ervan. Hiermee is het proces van het verkrijgen van een persoonlijk certificaat voltooid. Het enige dat overblijft is om het te installeren volgens de instructies in het bericht.

Aanbevolen: