Een Bestand Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat

Inhoudsopgave:

Een Bestand Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat
Een Bestand Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat

Video: Een Bestand Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat

Video: Een Bestand Ondertekenen Met Een Persoonlijk Certificaat
Video: Een pdf-bestand invullen en digitaal ondertekenen 2023, Maart
Anonim

Een certificaat is een elektronisch document waarmee u een applicatie op uw telefoon kunt installeren zonder de firmware te jailbreaken, en dat het programma ook het recht geeft om in de besturingssysteemomgeving voor een specifieke gebruiker te worden gebruikt.

Een bestand ondertekenen met een persoonlijk certificaat
Een bestand ondertekenen met een persoonlijk certificaat

Noodzakelijk

  • - geïnstalleerd programma SisSigner;
  • - persoonlijk certificaat.

instructies:

Stap 1

Installeer een applicatie om bestanden te ondertekenen met een certificaat op uw computer. U kunt bijvoorbeeld het programma SisSigner gebruiken. Hiermee kunt u, nadat u een persoonlijk certificaat heeft ontvangen, de applicatie ondertekenen die u op uw smartphone moet installeren. Download het archief met het programma via de volgende link http://depositfiles.com/files/9j2wqan7c. Installeer de applicatie zelf, voeg de Cert-map uit het archief toe aan de map.

Stap 2

Ga naar de map waar het programma is geïnstalleerd, kopieer het certificaatbestand en de applicatie waarop u zich wilt aanmelden. Voer vervolgens het uitvoerbare bestand van SISSigner uit, geef de volgende waarden op in het programmavenster: het pad naar het Mykey-sleutelbestand, het pad naar uw persoonlijke certificaatbestand, het wachtwoord voor het sleutelbestand (standaard is dit 12345678), het pad naar het te ondertekenen programma. In dit geval hoeven de bestanden van het certificaat en de applicatie niet te worden hernoemd, het belangrijkste is om het juiste pad naar hen aan te geven in het SisSinger-programmavenster.

Stap 3

Klik op de knop "Ondertekenen". Daarna verschijnt een venster van het Cmd.exe-bestand op het scherm, het bevat de regel "Druk op een willekeurige toets" - volg deze instructie. Daarna wordt het bestand ondertekend met een persoonlijk certificaat.

Stap 4

Gebruik Signsis om het bestand te ondertekenen met een certificaat. Het vereist niet werken met de opdrachtregel en het invoeren van paden in het programmavenster. Het is voldoende om het programma één keer te installeren en te configureren; in de toekomst kunt u de toepassing die op uw harde schijf staat ondertekenen met behulp van het contextmenu.

Stap 5

Download het archief via de link http://depositfiles.com/files/qd6dg5uk6, pak de bestanden uit naar een willekeurige map, kopieer het certificaat en de sleutelbestanden erin. Hernoem ze dienovereenkomstig: cert.key en cert.cer. Open het bestand Install1.bat met Kladblok en bewerk het.

Stap 6

Voer in het veld wachtwoord instellen1 uw wachtwoord in. Voer in het veld set disk_ins het pad naar de toepassingsmap in. Sla wijzigingen op, sluit het Kladblok-venster. Voer het bestand uit. Navigeer naar de map met de applicatie die is voorbereid voor ondertekening met een persoonlijk certificaat. Roep het contextmenu erop en selecteer het juiste item. Er verschijnt een bestand met dezelfde naam naast het bestand waaraan _signed is toegevoegd.

Populair per onderwerp