Geschiedenis Verwijderen Op Skype

Inhoudsopgave:

Geschiedenis Verwijderen Op Skype
Geschiedenis Verwijderen Op Skype

Video: Geschiedenis Verwijderen Op Skype

Video: Geschiedenis Verwijderen Op Skype
Video: Hoe kun je in Skype de bel en chat geschiedenis wissen 2024, April
Anonim

Soms moeten gebruikers hun berichtgeschiedenis verwijderen. De reden hiervoor is de meest voorkomende - de geschiedenis van de correspondentie moet geheim worden gehouden. Hoewel sommige programma's op verschillende manieren berichten kunnen wissen, is er maar één manier om uw chatgeschiedenis in Skype te verwijderen.

Geschiedenis verwijderen op Skype
Geschiedenis verwijderen op Skype

Noodzakelijk

Skype geïnstalleerd op de computer

instructies:

Stap 1

Allereerst moet u het menu "Extra" openen in het actieve programma. U ziet een vervolgkeuzelijst met categorieën, die elk betrekking hebben op een specifieke actie. Van al deze categorieën heeft u er maar één nodig: "Instellingen". Nadat u het item "Instellingen" hebt geopend, komt er een nieuw venster voor u beschikbaar, waarin u de belangrijkste bedieningsparameters van het programma kunt wijzigen. Hier moet u overschakelen naar het tabblad "Beveiliging". Zodra dit tabblad is geopend, let dan op het menu "Beveiligingsinstellingen" en "Geblokkeerde gebruikers" dat eronder verschijnt. U moet naar het gedeelte "Beveiligingsinstellingen" gaan.

Stap 2

Let na het openen van dit gedeelte op het rechterblok dat in het menu verschijnt. Door op de knop "Geschiedenis wissen" te klikken, verwijdert u het berichtenarchief volledig. Het aantal verwijderde bestanden omvat ook alle oproepen, sms-berichten en chatberichten. Voor deze actie is uw bevestiging vereist. Na het doorlopen van deze procedure weet niemand meer van uw correspondentie, behalve uw gesprekspartner.

Stap 3

U kunt het programma ook in eerste instantie zo configureren dat het de geschiedenis van uw correspondentie niet opslaat. Om dit te doen, moet u naar "Beveiligingsinstellingen" gaan en op het tabblad "Geschiedenis opslaan" de parameter "Niet opslaan" instellen. Pas daarna de parameters toe door op de knop "Opslaan" te klikken. Nu, elke keer dat u de correspondentie verlaat, wordt de geschiedenis van uw berichten automatisch verwijderd.

Aanbevolen: