Hoe Skype-geschiedenis Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Skype-geschiedenis Te Lezen
Hoe Skype-geschiedenis Te Lezen

Video: Hoe Skype-geschiedenis Te Lezen

Video: Hoe Skype-geschiedenis Te Lezen
Video: Hoe kun je in Skype de bel en chat geschiedenis wissen 2024, April
Anonim

Op dit moment wordt Skype met recht beschouwd als het meest populaire programma voor interpersoonlijke communicatie, zowel met behulp van een webcam en microfoon als via sms. Voordat u het Skype-programma gebruikt, moet u de handleiding aandachtig lezen, waarin het proces van registratie en installatie van het programma, de belangrijkste bedieningsmodi, wordt beschreven. Na het te hebben bestudeerd, leert u ook hoe u kunt bellen en een nieuwe gebruiker aan uw contactenlijst kunt toevoegen.

Hoe Skype-geschiedenis te lezen
Hoe Skype-geschiedenis te lezen

instructies:

Stap 1

Soms zijn er situaties waarin het nodig is om een gesprek of gesprek op de webcam te herstellen. Hiervoor is er Skype-geschiedenis, die absoluut alle gesprekken in een gebruiksvriendelijk formaat opslaat. Bovendien heeft iedereen toegang tot de geschiedenis, zelfs iemand die niet is geregistreerd in het Skype-programma.

Om de Skype-geschiedenis te bekijken, gebruikt u het speciaal hiervoor ontwikkelde hulpprogramma SkypeLogView. Hiermee kunt u achterhalen waar de Skype-geschiedenis is opgeslagen. Het stelt u ook in staat om gegevens te extraheren over de geschiedenis van correspondentie, details van uitgaande en inkomende oproepen, evenals de geschiedenis van het overzetten van bestanden, afbeeldingen en video's. De informatie wordt opgehaald in tekst, html, csv en xml formaat naar keuze. Dan kunt u deze naar eigen inzicht gebruiken.

Stap 2

Download het hulpprogramma en pak het uit in een eerder gemaakte map. Sluit vervolgens de Skype-toepassing (indien geopend) en voer het bestand SkypeLogView.exe uit. Ga dan naar dit programma en klik op het menu "bestand - selecteer de map met de logboeken". En u zou een lijst met bestanden en een volledige Skype-berichtgeschiedenis op uw scherm moeten zien. Als u om welke reden dan ook de geschiedenis niet kunt zien, neem dan contact op met de programmaontwikkelaar die de fout die is binnengeslopen in korte tijd zal oplossen. Dit programma is erg handig en vereist geen extra middelen om te draaien en te gebruiken. Het herstellen van de Skype-geschiedenis is vooral belangrijk als het gaat om zakelijke onderhandelingen of strafrechtelijke onderzoeken. Dan is het van vitaal belang om alle berichten door te nemen op zoek naar aanvullende informatie of aanwijzingen.

Stap 3

Installeer antivirussoftware om uw eigen berichtengeschiedenis te beschermen. Het helpt uw persoonlijke gegevens te beschermen tegen ongeoorloofde toegang. Om jezelf een beetje op te vrolijken, kun je de geschiedenis van Skype-berichten gebruiken en grappige momenten van communicatie met je vrienden onthouden.

Aanbevolen: