Hoe Verwijderde Geschiedenis Te Herstellen

Inhoudsopgave:

Hoe Verwijderde Geschiedenis Te Herstellen
Hoe Verwijderde Geschiedenis Te Herstellen

Video: Hoe Verwijderde Geschiedenis Te Herstellen

Video: Als je dit GEHEIM hebt geleerd, gooi je de plastic fles nooit meer weg! 2022, November
Anonim

Gevallen waarin het nodig is om verwijderde zoekgeschiedenis of correspondentie te herstellen, doen zich vaak voor. En dan komen basiscomputerkennis en gespecialiseerde programma's die bij bijna elk probleem kunnen helpen, te hulp.

Hoe verwijderde geschiedenis te herstellen
Hoe verwijderde geschiedenis te herstellen

Het is nodig

  • - een computer,
  • - speciale software.

instructies:

Stap 1

Als u uw zoekgeschiedenis op internet wilt herstellen, zoekt u op het bureaublad de knop "Start". De locatie is zelfs voor een beginnende pc-gebruiker bekend, dus er zullen hier geen bijzondere problemen zijn. Klik op "Start" en ga naar "Zoeken" om de gewenste functie in uw computersysteem te openen.

Stap 2

Klik vervolgens bovenaan het zoekvenster op de knop "Extra" en selecteer de optie "Mapopties". Selecteer vervolgens in het geopende mapeigenschappenvenster "Bekijken" en klik op "Verborgen bestanden en mappen weergeven". Deze functie bevindt zich in de subsectie "Verborgen bestanden en mappen". Schakel de selectievakjes "Verberg extensies voor geregistreerde bestandstypen" en "Beveiligde systeembestanden verbergen" uit. Klik op OK om de wijzigingen toe te passen.

Stap 3

Open met behulp van de aangebrachte wijzigingen het gewenste bestand met dit programma en klik op "Herstellen". Na het voltooien van deze procedure kunt u de eerder verwijderde internetzoekgeschiedenis herstellen.

Stap 4

Het herstellen van verloren correspondentie wordt geholpen door speciale programma's, bijvoorbeeld Easy Recovery, dat ideaal is voor het herstellen van gegevens van Qip. Het is te vinden en te downloaden op internet. Nadat u de software op uw computer hebt opgeslagen, pakt u het programma uit en installeert u het op de schijf waarop u internetpagers hebt die worden gebruikt voor correspondentie. Standaard zijn alle programma's geïnstalleerd op schijf C. Daarom moet u bij het scannen dit specifieke station opgeven.

Stap 5

Voor ICQ-gebruikers die hun correspondentie moeten herstellen, kunnen ze het beste het programma icq2html gebruiken, dat gemakkelijk te vinden is op internet. Het is gemakkelijk te gebruiken en stelt u in staat om alles te vinden dat eerder is verwijderd.

Populair per onderwerp